Канада Оттава Чат
-
Все що ви заповнюєте про навчання,роботу,поїздки за кордон ....повинно заповнюватися без перерви.наприклад закінчив одне навчання 1.06,інше повинне починатися з 2.06.спробуйте так.в мене система не пропускала з роботою.в ті моменти коли я не працювала я вказувала що була домогосподаркою
-
Добрий вечір всім! Підкажіть будьласка якщо в мене загубилось запрошення на вклейку візи і я дізнався що мене запрошували прислати пасспорт аж 20 вересня то як зараз бути? Біометрію сдав і маю стікер на паспорті
-
Мое сообщение удалили, у меня сейчас такой вопрос, у меня загран до марта 24 года, и есть ещё российский загран, я его в заявке указал как второе гражданство, он до 2032 года, могу ли я получить ворк пермит на русский загран, если нет, смогу ли я продлить ворк пермит по cuaet когда получу новый загран в Канаде?
-
Доброго вечора Ніхто не виводив умквеслі крипту в готівку ?
Можливо є як в Укр чорний ринок ?
-
Всім доброго дня. Можливо хтось працює на складі на посаді «order picker»? Можливо ще й від виробітку? Цікавить інформація
-
Привет
-
Вопрос для тех,кто отправлял паспорт на вклейку с Украины,можете посоветовать как лучше сделать?
-
Получал. Сейчас что-то морозить начали.