Канада Оттава Чат
-
Здравствуйте. Есть один вопрос. Я подался на программу CUAET и уже получил одобрения на отправку паспорта в визовый центр. Но я все ещё не получил емейл с воркпермитом. У кого такое было? Спасибо!
-
Привіт, чи є у групі ті, хто жив у безкоштовному готелі в Оттаві? Будь ласка напишіть, є декілька питань.
-
Я жив
-
Супер, як ви на нього зареєструвалися. Яка адреса, та чи є якесь харчування, наприклад сніданок. Їдемо з маленькою дитиною. Airnbnb нереально дорого(((
-
Напишу у приват
-
Дякую
-
Очень смешно)
-
І мені, будь ласка🙏 буду дуже вдячна за підказки)
-
Що потрібно для перельоту в Канаду, посадки на борт???
-
Всіх вітаю! Підкажіть будь ласка, в якій валюті краще везти заощадження у Канаду? $, €, can$, ua?
-
Добрый вечер,кто переводил и подтверждал диплом ?Скажите ,пожалуйста ,по базе смотрят диплом или у Канады нет доступа ?
-
Кто брал машину в кредит?
-
Чому не сюди? Тут же усім цікаво🤨
-
Есть конечно. Мало того Вы экзамены сдавать будете
-
Окей. Зараз напишу вам інструкції всім новоприбулим і дам всі контакти які маю
-
Экзамены понятное дело,в общем вопрос задала 😌Спасибо)
-
Не напишу бо бот видаляє довге повідомлення
-
І так інструкція для новоприбулих. З власного досвіду так сказати. Всі контакти і адреси потрібні вам додам у фото після тек 1. По прильоту ( не важливо який аеропорт ) отримання ворк перміту і обов'язково одразу детально перевірити всі його дані. Навіть помилка в 1 букву, 1 цифру зробить його недійсним і будете чекати орієнтовно місяць на новий, а до цього не отримаєте сін і не зможете працювати офіційно. 2. Одразу знаходите сім карту канадську і дзвоните домовляєтесь за поселення в готель на два тижні. 1-888-557-6133 Консультант україномовний, процедура займає півгодини, житло дають всім, готель без кухні але гарні номери На цьому перший етап завершено у вас є житло на два тижні, ворк перміт на руках і можете розпочинати наступний етап. 3. Отримання сін номеру і відкриття банківського рахунку. Першою справою має стати отримання сін номеру. Особисто я робив на 885 Meadowland Drive. Жива черга. На все про все година півтори часу. Далі обираєте якийсь з великих банків і відкриваєте рахунки ( CIBC, RBC, TD, BMO). Бажано одразу відкрити кредитний рахунок бо вам треба буде кредитна історія.
-
Короче пишіть у приват)
-
Блин, удаляют
16 Jan 2023, 06:08
9989/26755
about 5 hours ago