Канада Оттава Чат
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, якщо летіти з Польщі до Торонто з пересадкою в Лондоні не буде ніяких проблем?)
-
Доброе утро! Скажите, помогает ли Красный крест в Оттаве с билетом на первое время?
-
О.Рамін одразу собі мілфу шукає😅ось так треба емігрувати😂
-
Червоний хрест допомагає тіки з проживанням у готелі перші два тижні
-
Я чула що треба транзитна віза.але це не точно
-
Який саме білет цікавить? Якщо проїзний на громадський транспорт то нам надала його організація Jewish family
-
Це було б чудово! Казали, що можна ще отримати квиток на півроку чи щось таке? Чи то в іншій організації. А що до проживання- вони в аеропорті знаходяться ? Як можна їх знайти?
-
Так, саме він! А нічого, що ми відношення до Jewish Family не маємо? :)
-
Ну ми теж здивувались) Але нас самі подзвонили з цієї організації. Знаю що ці самі проїзні дають ще в організації CCI Ottawa
-
Дуже дякую
-
Прошу. Звертайтесь) Ми вже другий тиждень тут)
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, какой банк лучше? Все советуют разные банки и не могу определиться🤷♂️
-
А можна ще питання ? А ви звертались за допомогою з проживанням до червоного кресту?
-
Напишу в приват. Щоб не флудити в чат)
-
Merci
-
Помогите пожалуйста такая ситуация я подавал в Германии паспорт на вклейку визы сам лично подавал, но уже надо забирать но у меня нет возможности сейчас , могу ли в сейчас оформить курьерскую доставку или нет? Потому что я звонил на горячую линию там не кто не берет и я незнаю что делать
-
Вообще можно, но нужно уведомить их по e-mail. Они вам должны сказать какие документы отправить и как