Канада Оттава Чат
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як знайти брокера щоб продати йому власний автомобіль. Потрібно терміново. Дякую
-
Я бы просто выставил на autotrader.ca . Брокер даст копейки ниже рынка вполовину.
-
Привіт👋 Якщо ти маєш свій бізнес та бажаєш збільшити продажі або попит на свої послуги , я можу тобі допомогти✌️ За допомогою таргет реклами у соц. мережах ІNS/FB/TIK-TOK , налаштувавши рекламу на твою аудиторію , зробивши якісні та клікабельні креативи , розробивши воронку та шлях ваших клієнтів . Якщо ви хочете отримати стратегію для просування вашого бізнесу , пишіть ! www.instagram.com/leviankov/
-
Anyone looking for job in Canada, I need staff urgently who can work Saturday and Sunday. Good salary (Must be in Canada). Message me directly
-
💹Пpивлeчeние клиентoв в Baш бизнeс! ❇️Koмплекcнaя pacкpyткa Baшeгo тoвapa или ycлyги! 👥Пpивлeчeниe пoдпиcчикoв в Теlegram 🗣Pаcкpyткa Instagram 🔝Bывод вашегo poликa YouTube в тoп 10 пo любым зaпpocaм! 💲Таpгeтинг Google, Facebook и Instagrаm! ‼️Ccылка в шапкe(биo) пpoфиля!‼️**
-
Всем привет , заплачу 10$ кто скачает Temu приложение и введет мой код
-
Здравствуйте , мы выполняем работы с керамики . Ищем работодателя по кладке плитки
-
Без визы вас как минимум не впустят 😁
-
Шукаю помічницю в INSTAGRAM та ФБ Українська компанія, працювати можна з будь-якої точки світу. Виплати кожного тижня. Подробиці в Приват @alena_shakhova12
-
Вам нельзя написать