Канада Оттава Чат
-
При подаче ребенка на помощь выдает ошибку Может кто то с этим помочь ?
-
Доброго дня , мене звати Даша! Я займаюся просуванням бізнесу в соцмережах. Пропоную широкий спектр послуг: Таргетована реклама Facebook та Instagram. Налаштовую ефективну рекламу, знаходжу цільову аудиторію яка точно буде купувати і завдяки цьому збільшую кількість клієнтів у 2,5 рази вже за 1-й тиждень. Також як додаткові послуги можуть бути : -розробка чат ботів; - створення сайтів; - смм; - розсилки в соцмережах; Безкоштовна консультація - до 15 квітня ! Якщо цікаво пишіть - «+»
-
всем здравствуйте, ищу целеустремлённых людей в новый проект
-
Доброго дня, підкажіть контакти перукаря, що вміє стригти каре. Дякую
-
Привіт. Всім гарного дня! 8 квітня ми маємо можливість спостерігати дивовижне явище - сонячне затемнення. Niagara Falls це найкраще місце для спостереження цього дивовижного природного явища. З радістю запропонуємо вам комфортний трансфер, поки ще є вільні місця - бронюйте! За деталями звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону 4162585348.
-
🇬🇧🇨🇦 Языкова школа The Speak приглашает на старт нового потока курса «Разговорный Английский» — Уникальная методика, автроские программы — Начните говорить спустя 1 месяц — Программы для жизни, бизнеса, пилотов 📍 Если начинать, то сейчас! 📩 Пишите для консультации)
-
Fadi's Barbershop (Findlay Creek)
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер ,якщо я не знаходжуть на даний момент у Канаді?