Канада Оттава Чат
-
🌟 Удалённая работа для тех, кто хочет зарабатывать до $150 в день! 🌟 🔹 Всего 1-2 часа в день — и вы на пути к финансовой независимости! - Удобный график, который легко совместить с основной занятостью. - Прекрасная возможность для дополнительного заработка. Если вам интересно это предложение, напишите "Хочу больше информации" в личные сообщения. Мы с радостью расскажем все детали!
-
Барри BRI NY11 black golden Ласковый и игривый котенок 19.07.24 Германия (Ганновер). Есть документы и чип. Имеет родословную. Привит и проглистован. Родители с тестами и родословными. У папы есть титул чемпиона. #instacat #catlovers #cat #catsofinstagram #cats #catstagram #catlover #catlovers #catoftheday #instacat #cats_of_instagram #catlife #catsagram #panda_copy #dedication #catlove #ilovemycat #catsofig #cats_of_world #lovecats #catloversclub #blackcat #cutecat #catlady #cat_features #catofinstagram #cathedral #kittycat
-
Необходимо несколько человек на новую тематику заработка. Всё происходит в онлайн режиме с пк или с вашего телефона. Требуется лишь несколько часов свободного времени и желание заработать. За всей информацией жду в сообщениях
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 200-500$ - день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Презентую вам неймовірний проєкт🔥 Створений командою програмістів❤️ БЕЗКОШТОВНИЙ 3-ДЕННИЙ ОНЛАЙН МАРАФОН з 3D моделювання та цифрового малювання для дітей 8-17 років. Діток буде поділено по віковим категоріям ‼️ Проєкт направлений на зацікавлення дітей перспективою розвитку у цій сфері, так як можна реалізувати себе у професіях: Ілюстратор, художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор або концепт художник😍 Проводимо набір для 15 бажаючих. Для запису залиште в особистих слово «Проєкт»
-
💰 Руководuте со6ствеnnыm 6uзнесом? 💰 🐈⬛ Унuкальная возможnость: прu6ыль 4000-11000💵 nоmumо вашего осmовmого дохода❗️ 🐈⬛ 💲 Важно: рассmатрuваеm только предпрuнumателей, частnые лuца не подходят❗️ 💲 📛 Тре6уется лuшь 2 участнuка, а6солютно закоnnо и открыто. Дайте вашuм деnьгам новый uмпульс к росту❗️ 📛 ➡️ Еслu заunтересовал - пиши @marina_graffff ❗️
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 200-500$ - день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Вітаю! Мене звуть Юлія. Я менеджер в команді з надання послуг таргетованоі реклами та маркетингу. Наші послуги включають: ▶️ Налаштування таргетованої реклами. ▶️ СММ ведення сторінок у соціальних мережах. ▶️ Розробка сайтів. ▶️ Налаштування СРМ системи та СЕО. ▶️ Консультація. Маємо досвід в різних сферах продажів товарів та послуг, безліч успішних проєктів і кейсів. Деталі: тел., телеграм: +380983293732
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Ми, онлайн школа іноземних мов еtc. і радо з цим допоможемо! Наразі триває набір на групові заняття з англійської на рівень А2 - Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб - Тривалість 90 хвилин Розклад занять: -Вівторок 18:00 (по-Києву) -Пʼятниця 18:00 (по-Києву) -Неділя 15:00 або 19:00 (по-Києву) 💵Вартість: 185 гривень за заняття(90 хвилин) Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
-
Срочный набор!! Работа на Бирже Binance (Требуется 10 сотрудников) - День недели: 160 $/день. - Суббота: 180 $/день. - Национальный праздник: 220 $/день. Вечерняя смена 13:00 - 17:00 / Ночная смена 18:00 - 22:00 Виды работы с понедельника по пятницу, субботу Ежедневная оплата во время обучения Если вам интересно, напишите мне личную информацию, она будет вам отправлена.
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Ми, онлайн школа іноземних мов еtc. і радо з цим допоможемо! Наразі триває набір на групові заняття з англійської на рівень А2 - Тривалість 90 хвилин - У групі 5-7 осіб - Тривалість 90 хвилин Розклад занять: -Вівторок 18:00 (по-Києву) -Пʼятниця 18:00 (по-Києву) -Неділя 15:00 або 19:00 (по-Києву) 💵Вартість: 185 гривень за заняття(90 хвилин) Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
-
-
Привіт 👋🏻 Мене звати Наталя, я таргетолог для експертів, комерційних акаутів та бьюті майстрів ✅ Наразі з'явилось 1 місце на налаштування таргету з 20.09, якщо Вам актуальний набір підписників та/або залучення клієнтів на Ваші послуги - буду рада допомогти ❤️ Також проводжу консультації, якщо у вас проблема із запуском реклами та немає розуміння, чому немає результатів - буду рада підказати та детально розібрати ваш запит 👌 Якщо зацікавить пропозиція співпраці - пишіть у direct 📩