Канада Оттава Чат
-
Друзі, вітаю!👋🏻 Якщо комусь цікаво, я надаю послуги по написанню резюме за канадськими вимогами. Маю досвід роботи спеціалістом по працевлаштуванню в імміграційному центрі, тому добре знаю свою роботу👍🏻 Також маю багато задоволених клієнтів, які вже знайшли роботу завдяки якісно зробленому резюме☺️ ❗️Термін виконання: в той же день❗️ Надсилаю в форматах word та pdf для зручності👍🏻 ❗️Ціна: 40$ за резюме❗️ Для замовлення пишіть в приватні повідомлення. Всім добра🌸🤗
-
ДЕВОЧКИ ПРИВЕТ!🥰🥰🥰 ИЩИТЕ ТАРГЕТОЛОГА С РЕАЛЬНЫМИ КЕЙСАМИ В БЬЮТИ НИШЕ? Наша команда уже 4 года продвигает салоны красоты и Бьюти специалистов по всему миру 🙌 Прямо сейчас мы ведем 34 проекта, в том числе в США, Дубае и Канаде 🇨🇦🇦🇪🇺🇸 Готовы взять на ведение еще 2 проекта. Хотите получить просчет стоимости? Пишите в личку слово «цена»📎
-
Вітаю! Мене звуть Юлія. Я менеджер в команді з надання послуг таргетованоі реклами та маркетингу. Наші послуги включають: ▶️ Налаштування таргетованої реклами. ▶️ СММ ведення сторінок у соціальних мережах. ▶️ Розробка сайтів. ▶️ Налаштування СРМ системи та СЕО. ▶️ Консультація. Маємо досвід в різних сферах продажів товарів та послуг, безліч успішних проєктів і кейсів. Деталі: тел., телеграм: +380983293732
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 200-800$ в день — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
Помощь в переезде с машиной – 4,150 руб + бензин. ☎️
-
Доброго дня! Частково продовжую свою справу закордоном. Працюю дієтологом - щоб ви були здорові. Надмірна, недостатня вага чи погане харчування? Я працюю без чаїв для схуднення, тільки доказова медицина. Що я пропоную? Після консультації зі мною - складання плану харчування враховуючи все про вас ( ціль, вага, вік, ріст, показники здоров'я, доступ до продуктів). Якщо це втрата ваги, то все правильно, чітко розраховано для того, щоб вага йшла в мінус або повільним зручним темпом або швидшим (але не більше 6 кг за місяць). Наша робота розрахована на 28 днів або і більше, за бажанням. Усі ці дні я на зв'язку, якщо виникнуть питання, чи щось додати /відняти у меню. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно👍 Від вас - налаштованість🌸 Ціна приємна. З повагою, Софія. Слава Богу, ЗСУ та Україні. Сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ НА УДАЛЁНУЮ ЗАНЯТОСТЬ с хорошей оплатой от 200-800$ в день — 1-2 часа в день — Места ограничены Пиши + в лс
-
-
Шановні батьки❤️ Ми з командою програмістів та викладачів англійської мови запустили ЛІМІТОВАНИЙ ОНЛАЙН КУРС для діток 6-17 років.😍 «Англійська+програмування»😍 Знаємо, як важко адаптуватися у новій країні або ж знайти хоббі, яке було б не лише цікавим, але й корисним. Саме це стало поштовхом до цієї ініціативи❤️ Більше 12 напрямків зі сфери IT та компʼютерного дизайну😍 Поєднання навичок програмування та знання англійської дає величезні переваги в кар'єрі, незалежно від обраної сфери діяльності. Перший урок є безкоштовним 😍 Реєстрація вже почалася.Набір проходить ДО 12.09 включно✅ Для запису залиште слово КУРС в особистих
-
-
-
Прuвет всeм, хoчу ищeм людей для уникальнoго прoектa. От 18 лет. Срeдняя дохoднoсть 20% в месяц Чaс в дeнь твoегo временu Чeстнo u лeгaльнo, НЕ НАРКОТИКИ Еслu интeреснo, пuшuте + в личные, рaсскажу подрoбнoсти
-
-
Прuвет всeм, хoчу ищeм людей для уникальнoго прoектa. От 18 лет. Срeдняя дохoднoсть 20% в месяц Чaс в дeнь твoегo временu Чeстнo u лeгaльнo, НЕ НАРКОТИКИ Еслu интeреснo, пuшuте + в личные, рaсскажу подрoбнoсти