Канада Оттава Чат
-
Hello everyone 😊 Just want to let you all know that the FTX Trading company is the best trading company of course you would not believe but I invested the minimum amount of 300$ and now I can pay my bills and take good care of my family
-
If you have any questions about the FTX trading company email me
-
Хтось вилітав з Франції по Single Journey Travel Document та з паспортом громадянина України?
-
Да. Виза вклеена. Скоро паспорт вернётся к вам
-
Здравствуйте Посоветуйте пожалуйста проверенные агенства по поиску работы в Канаде🙌🏼
-
Всем привет
-
привет
-
Доброго дня, в мене таке питання!?вчора дивився по трак номеру свій паспорт і мені писало що паспорт выслали з IRCC до Варшави,а сьогодні захожу а там пише що записів не мае,то я так розумію що паспорт вже в Варшаві чи його выслали курьером, дякую
-
VFS GLOBAL CANADA TRACKING
-
добрий день, скажіть ,будь ласка: після цієї кризової форми паспорт можна здавати на протязі 45 днів? тобто від тієї дати коли прийшов лист на здачу паспорта ми маємо 30 днів (і ми не встигли відправити), і тоді додають ще 15 днів ? чи навпаки дають ще 45 днів?
-
Хай
-
Привет, что это за группа
-
Где находится информация о группе
-
Кто-нибудь подавал заявку на визу в США
-
Добрий день, мені прислали original passport request i потрібно відправити паспорт до 30 днів, але мій новий паспорт ще виробляється в Україні. що можна зробити? Вони принципово дивляться за датами? Або можливо якось пришвидшити вироблення паспорту в Україні?