Канада Оттава Чат
-
Кого интересует удалённая работа, заработок от 300$ в неделю, пиши +
-
Здраствуйте 👐🏻 есть новая связка внутри Binance🔝 Набираю людей 2-3 человека на постоянные сотрудничество в команду работать под %, депозит от 300 USDT, 💸Спред 5-6% с одного круга, без лимитов и карт 🫵 🤑Кому интересно, пишите в лс🤑
-
🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢 ✅Хотите зарабатывать свободно и без границ⁉️ ✅ Присоединяйтесь к нашей команде и узнайте, как зарабатывать на криптовалютах❗️ ✅ Мы предоставляем все необходимые знания и опыт для успешной торговли❗️ 🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢
-
Доброго времени суток. Веду набор в команду, для совместного заработка в сфере цифровых активов 💸 Обучение с нуля От 18+ Данная сфера деятельности предполагает вложения и первоначальный капитал для старта. Пиши в личку 📱
-
Де ви можете зробити свій внесок у цю велику справу? - монобанк (Україна) : send.monobank.ua/jar/8XbGGA7SAn - gofundme (Канада, США і деякі країни Європи): gofund.me/3eb9ab52 Приват 24: 5169360016926853 Ми вже проїхали 2100 км і зібрали 2400$. На даний момент ми знаходимось в Orangeville, неподалік Торонто. Вся детальна інформація на нашій сторінці в інстаграм: instagram.com/dta_forever?igshid=MjEwN2IyYWYwYw== Будемо дуже вдячні за вашу підтримку і допомогу💙🥹🇺🇦
-
📢 УВАГА! Важлива анонсована новина! 🚑💪 Друзі, давайте зробимо свій внесок у допомогу нашим військовим, яким як ніколи потрібна допомога й підтримка!!!🙌🏼🎗 Ми активно збираємо кошти для придбання реанімаційного автомобіля, який допоможе оперативно доставляти медичну допомогу на передову. Але ми хочемо зробити це особисто та надійно! 🤝💙 Враховуючи ситуацію, коли довіра до деяких волонтерів може бути під питанням, ми хочемо підкреслити, що кожну гривню зібраних коштів ми особисто передамо у руки військовим. Довіра та відкритість - наші головні принципи! 🏥💪 Наш захід - це не тільки про велоподорож, її труднощі та їх подолання, але й це благодійний внесок на допомогу нашій країні. Приєднуйтесь до нашої ініціативи, розповідайте про неї своїм друзям та родичам! Будь-яка допомога важлива і має велике значення! 💙🚑 Разом ми зможемо забезпечити найкращі умови для швидкого та ефективного надання допомоги нашим героям! Давайте покажемо, наскільки ми сильні, коли об'єднуємось навколо великої справи! 🌟🤝
-
Кому интересна сфера криптовалюты, подписывайтесь на канал, много полезной информации. Ссылка на аккаунт в описании профиля) Буду рада видеть всех!
-
Приветствую Двигаемся в направлении межплатформенного маркетинга Ресейл монет Если интересно стабильно,пассивно зарабатывать Жду тебя в личных
-
-
➖➖➖➖➖➖ ☑️Заработок в интернете ☑️Фондовые рынки, Акции, NFT, Криптобиржи. ☑️Подробности только для тех кто имеет деньги и хочет их преумножать ❗️ ➖➖➖➖➖➖➖
-
Доброго времени суток. Веду набор в команду, для совместного заработка в сфере цифровых активов 💸 Обучение с нуля От 18+ Данная сфера деятельности предполагает вложения и первоначальный капитал для старта. Пиши в личку 📱
-
Кому интересна сфера криптовалюты, подписывайтесь на канал, много полезной информации. Ссылка на аккаунт в описании профиля) Буду рада видеть всех!
-
-
Здається житло з 1 липня (перший поверх з окремим входом). Є паркомісце, до зупинки загального транспорту 5 хв,. Якщо є машина, то магазини на будь-який смак в діапазоні 15 хвилин. Знаю, що можна з тваринами. Телефон та емейл для звʼязку для більш детальної інформації на фото. На другому поверсі живу я, тому можу сказати що сусіди у вас будуть хороші 🙂
-
Ви зараз не в Україні? А свята такі як дні народження и.т.п і хочеться привітати близьку людину? Мене звати Катя я роблю мильні букети, відправка до Ваших рідних по всій Україні з м. Миколаїв Ціни 6-10$ Напишіть мені на телеграм, щоб замовити: 380679878434