Канада Оттава Чат
-
А, ну если в этом контексте, тогда да.
-
Ну толку то. Если конкретная страна нужна. А так да
-
Так не в знайомих справа. Опції отримати легальні документи в штатах супер мінімальні. Або біженство, яке фіаско повне, або одружуватись з кимось, що теж не найпростіший варіант. В Канаді ви отримуєте легальний дозвіл на роботу на 3 роки,і якщо є голова на плечах, то через імміграційні програми можна отримати permanent resident статус
-
Здравствуйте скажите если перееду из своей страны в Америку попрошу политическое убежище.Я буду ли предателем своей страны.
-
Согласен что беженство ужас, хотя многие так делают) Но там и другие варианты есть, и в штатах нашли уже много лозеек как легализоваться, та же Грин карта.
Это понятно вы о программе говорите, к если остаться нелегально в США или Канаде, то в штатах больше шансов выйти вверх, в Канаде у тебя шансы только депортироваться
-
Да юридически только ничего как выяснилось не меняется
-
Я на CUAET подала, так как двойное гражданство. Вот теперь 10 дней жду - ни ответа ни привета.
-
Ви просто так легко про все розповідаєте, тому цікаво почути які опції. Бо я маю з десяток друзів в штатах, які вже витримали десятки тисяч доларів на адвокатів, і ім нічого не світить. Це здається легкий шлях, але навіть з гум паролем не всі отримають дозвіл на роботу. Плюс в штатах через роботу не так то легко легалізуватись, у них нема такої процедури як в Канаді