Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Вони і так будуть жити в канадця тільки через прокладку , при чому прокладку і в прямому і в переносному розумінні
Ми в Польщі допомагали біженцям і повірьте більшіть хотіли знімати житло, а у поляків жили 2-3 дні
Mb black має наувазі, щоб ви зняли будинок та засиляли туди безкоштовно людей 🥲😬
😄👍
Я маю на увазі не наживатись на людях які втікають від війни.
А то що ви маєте на увазі - всі розуміють
Зміни «для наших ньюкамерсів» на «новоприбулих іноземців»
Тобто здавати за гроші кімнату це наживатись на війні? Ключове було за невелику маржу. Подивіться скільки людей не може знайти житло, а якщо є така можливість то треба заплатити за пів року на перед …
Через це і розчаровуються наші, коли приїжають в Канаду, бо думають що все має бути задармо і впаде з неба
Ключове було « маржу » на таких самих як і ти в тяжкий ПЕРШИЙ час по приїзду !
Ну і на завершення , спеціально для таких бізнесменчиків є відповідні служби в Канаді які працюють не тільки на папері )) тому все в ваших руках ))
Не розмивайте поняття і не викручуйте інформацію !
Не можно орендувати офіційно будинок, та його офіційно здавати в оренду іншим?
Звісно ні, бо будете наживатись на людях😂
Питаю чі взагалі так можно?
Думаю що можемо завершити нашу дискусію, бо ви вже перейшли на ти😀
Чому мені здається що ви двоє рускагаварящева менталітету?)))
Офіційно можна
Звісно можна, це називається суб-оренда
Дякую, россійску знаю. А що?
Ні, я українськомовний і з центральної України🙂
Не засмічуйте чат
Не здивований ні разу))
Офіційно можна ! Тільки щоб це робити офіційно треба отримати дозвіл на це)) Ключове ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ