Канадський Марк Chat
-
Добре, дякую
-
Друг ресерчів, думав везти але потім передумав. Страхувати берутся не всі машини с України. Друг знаходив компанію яка страхувала але машину треба було з порту транспортувати до Торронто і там страхувати.
То він вирішив що воно того не вартує
-
Але це від знайомого, я цим не займався. То не можу сказати що інфа на 1000% вірна
-
Дякую
-
они называют температура не в цельсиях, а в фаренгейтах. Самая холодная у них - 16 -20
-
вы посмотрите в википедии
-
Пані, я повністю серйозно вам кажу. Річ у тім, що формула переводу працює так, що саме -40 переходить а -40. Це ж, як ви теж знаєте, С=5/9(F-32), підставляємо F=-40, C=5/9(-72)=5(-8)=-40. Магія? Ні, пані. Формула. До речі у вікіпедії там вона і ж, мабуть. Я її ще з фвзмату пам'ятаю, і в інституті не забув.
Та шутю я. В мене тут просто градусник є, і я на ньому це побачив. А все інше - то ми в школі вчили, в 7му класі.
-
Ми арендували житло з собакою хаскі в компанії mainstreet . Для нас не було проблем. Вони точно здають для людей з тваринами. Але за кожну тварину потрібно платити кожного місяця точно не пам'ятаю около 30$
-
введіть у формулу -16. У Вікіпедії ви побачите, що найхолодніша тут температура -16. Цельсієм це -16, Фаренгейтом 3.2