Канадський Марк Chat
-
Рейди проводять в областях де багато переселенців і далеко не всіх призивають до війська. Більше для того щоб взяти на облік
-
Я не сперечатимусь про точність відсотків хто звідки, але розкажу одну історію.. з Херсонської області в ніч нападу і ранком рано відтягнули майже всіх силовиків і кадрових військових і прикордонників до Херсона- Миколаїва, напевно, щоб не попали в оточення і не загинули в нерівному бою задарма, зараз вони пліс о пліч стоять з одеситами і львів'янами і намагаються пробитися додому. Так от, знайомий переселенець з Луганщини, який служив і не зрадив і кинув уже одного разу усе, і продовжив служити. Його забули взяти в службове авто, поїхали без нього. І він поїхав прориватися власним транспортом, уже через бої коло мосту, і служить. Це не спростовує важливої ролі перерахованих областей, а лише доповнює загальну картину.
-
а що не так з автівками? українці їдуть від війни а не від бідності. тому всі розуні уряди створюють умови для асиміляції українських дітей та їх мам. за ними поїде решта
-
а основна маса українців - це люди які здатні заробити на своє забезпечення і не сидіти на дотаціях. власне тому европейські країни на зиму готують додаткові сотні тисяч місць в школах та університетах. тих, хто ломиться за халявою, відгорожують в таборах біженців, а не розбирають по родинах.
-
-
а до чого тут европейські країни? у них все згідно законів - слава безвізу. в европу їхати не заборонено. а от виїздити з України - є обмеження. і так, в збройних силах служать зі всіх областей. просто в деяких областях не хочуть ставати на облік і тому доводиться "відловлювати". це між іншим вимоги закону. хочете владу без корупції? голосуйте за владу без корупції. хочете щоб закон не порушували - почніть з себе. підіть працювати у центр комплектації і "відловіть" синів олігархів, депутатів, суддів і тп але не розводьте демагогію в чаті, де люди шукають інформацію як вивезти своїх рідних в безпечне місце
-
Всім доброго дня. Підскажіть будь ласка, є зараз шанс арендувати житло без робочого контракту у Калгарі ? Тобто приїхати і зразу знімати. Бо кажуть що з житлом проблеми. Можливо у когось є знайомий ріелтор чи може порадите куди звернутись. Сім'я з 4х чоловік. Я, дружина, та два хлопчики 6 та 8 років. Дякую
-
Жаба дусить?) Що хтось це заробив а хтось ні(наприклад ви) ?
-
Ось моє фото )
-
І це класно, що українці не бідні люди, і можуть собі позволити такі машини )