Канадський Марк Chat
-
Є категорії, які випускають, але їх мало
-
Ну тут хз, палка у 2 кінцях. З одного боку це нормально, з іншого боку, оформлення заради оформлення - це таке. Не всі ж і поїдуть, по факту, а ажіотаж та черги створюються
-
Ми у вересні з родиною плануємо в Кишенів їхати, там є візовий центр, подивимось, скільки часу займе оформлення. Кажуть, що деякі люди вже і по 3 місяці чекають. Друзі раніше їхали, за 2 тижні все оформили
-
В ЄС та сама ситуація, хтось повернувся одразу, як пільги зняли, хтось залишився, знайшов роботу та має намір розвиватись в країні далі. З Канадою радує те, що "туристи", які по ЄС за пільгами катаються не полетять) Вартість білетів та віддаленність працюють як фільтр. Інакше вже мали б мільйон-два заявок) А так, люба єміграція - це 100% погіршення умов звичного життя, на перший час. Якщо ти не їдеш з 200-300к на руках)
-
Всім доброго дня! Питання напевно тисячний раз задавали, але чи володіє хтось інформацією з приводу «work permit”? Чи справді його видаватимуть тільки тим хто в’їхав до березня 2023? Це фактична дата закінчення подання заявок на програму CUAET. І багато хто пише, що і work permit видаватимуть теж тільки до цієї дати. Чи є якась офіційна інформація? Наперед Дякую🙏🏻
-
Ну це і є офіційна інфа,ця програма діє до березня 23 року,і все,якщо не продовжать.
-
-
Доброго дня. Підкажіть який найкращий час для переїзду в Канаду? Маю на увазі пору року та місяці. У мене сім’єю виходить приіхати десь в кінці осені, на початку зими. +- місяць на адаптацію, оформлення всіх документів та пошук квартири. На скільки я знаю з середини грудня у канадців починаються відпустки, та роботи стає менше. То краще запланувати поїздку після нового року чи це не має значення? Дякую.
-
Ul. Chlodna, 51