Канадський Марк Chat
-
Добрий день! Прошу поради у тих, хто вже у Канаді немалий час.
Вводна: моя дочка, 20 років, пройшла біометрію і очікує на візу. Вона студентка 4-го курсу. Англійська мова в неї добра для українських вимог, бо закінчила у Дніпрі Школу англійської мови на відмінно.
В мене є дві знайомі сім'ї у Ванкувері, які давно переїхали з України, у котрих я можу для дочки просити притулку на перший час. Також готується ще одна знайома із сім'єю до Манітоби (ще нерозуміло, куди саме).
Грошей у дочки буде всього з собою 2-3 тисячі usd.
Питання:
- Для полегшень на першому етапі чи є сенс зупнятися у BC, де, звісно, дуже дорого, та намагатися залишитися у цій провінції по PR, що саме по собі непросто? У ВС, звісно, клімат та різні "приваби")) для молоді- це плюс, а мінусів набагато більше.
- Залишитися у ВС на перший час, користуючись допомогою, а потім переїхати в умовну Альберту чи Манітобу?
- Одразу триматися сім'ї, що буде прямувати до Манітоби. Ця сім'я буде починати майже з нуля. Знаю, що Манітоба дуже комфортна по роботі, по PR, поєднанні витрат/заробітків. Але одна з сімей, мої знайомі, переїхали до Ванкувера, то вони переїхали з Манітоби і кажуть, що взимку -40 довгий час (цієї зими, наприклад) та влітку комари мільярд.
І взагалі, які перспективи у 20- річної пані по Вашому досвіду?
-
Олю по всіх містах,де тривають бойові дії роздають гуманітарну допомогу,окремо ще й для дітей,ви не туди пишите...зверніться до волонтерів у вашому місті і не кажіть що їх немає,я з Харкова і нас так же обстрілюють і ті ж проблеми.
-
У мене зовсім небагато досвіду у Канаді, однак для молодої пані з гарною англійською є сенс стартувати у ВС, тим паче якщо є допомога. Знайде роботу і все буде добре) А може і закохається та заміж вийде, життя бентежне. Не потягне - завжди можна переїхати.
-
А якщо по трудовій звільняли без відому? Чи певний час працював на товку, але дат немає, а потім оформився як фоп
-
Добрий вечір. Мені з братом (18 і 10 років) вклеїли за 2 тижні. Батькам прийшло за 3 тижні.
-
Оскільки зараз ажіотаж, може бути і до місяця
-
Нічого вигадувати не планувала😊 я просто не зовсім розумію, як мені правильно вписати, наприклад, ФОП Тарас Шевченко, який у мене в трудовій, а по факту я продавщицею в магазині "Сонечко" працювала. Яка інформація тоді буде достовірною, ФОП Шевченко, який взагалі нічого не дасть візовому офіцерові, чи продавець? 🤔Може, хтось стикався з таким, бо знаю, що в Україні багато організацій розбито на фопи і своїх співробітників так оформлюють. Дуже дивно, що це питання не є на порядку денному у багатьох. Дякую за Ваш час!
-
Скоріше за все, так і будемо робити. Бо і у мене, і у чоловіка однакова ситуація.
-
По трудовій, так нам казала іміграційний консультант. Я по факту також працювала у одній компанії, але по трудовій це зазначили як дві різні компанії, тому я вимушена була писати дві компанії
-
Прочитайте правила групи
-
Три пости підряд то не прикол?
-
Спілкуйтесь українською То є правилом групи По візам ви трошкі не туди пишете Знайдіть групу Ждуны , там все знайдете
-
Ви думаєте якщо на розгляді 250 000 заявок вони конкретно Вашу знайдуть?