Канадський Марк Chat
-
Олю по всіх містах,де тривають бойові дії роздають гуманітарну допомогу,окремо ще й для дітей,ви не туди пишите...зверніться до волонтерів у вашому місті і не кажіть що їх немає,я з Харкова і нас так же обстрілюють і ті ж проблеми.
-
У мене зовсім небагато досвіду у Канаді, однак для молодої пані з гарною англійською є сенс стартувати у ВС, тим паче якщо є допомога. Знайде роботу і все буде добре) А може і закохається та заміж вийде, життя бентежне. Не потягне - завжди можна переїхати.
-
А якщо по трудовій звільняли без відому? Чи певний час працював на товку, але дат немає, а потім оформився як фоп
-
Добрий вечір. Мені з братом (18 і 10 років) вклеїли за 2 тижні. Батькам прийшло за 3 тижні.
-
Оскільки зараз ажіотаж, може бути і до місяця
-
Нічого вигадувати не планувала😊 я просто не зовсім розумію, як мені правильно вписати, наприклад, ФОП Тарас Шевченко, який у мене в трудовій, а по факту я продавщицею в магазині "Сонечко" працювала. Яка інформація тоді буде достовірною, ФОП Шевченко, який взагалі нічого не дасть візовому офіцерові, чи продавець? 🤔Може, хтось стикався з таким, бо знаю, що в Україні багато організацій розбито на фопи і своїх співробітників так оформлюють. Дуже дивно, що це питання не є на порядку денному у багатьох. Дякую за Ваш час!
-
Скоріше за все, так і будемо робити. Бо і у мене, і у чоловіка однакова ситуація.
-
По трудовій, так нам казала іміграційний консультант. Я по факту також працювала у одній компанії, але по трудовій це зазначили як дві різні компанії, тому я вимушена була писати дві компанії
-
Прочитайте правила групи
-
Три пости підряд то не прикол?
-
Спілкуйтесь українською То є правилом групи По візам ви трошкі не туди пишете Знайдіть групу Ждуны , там все знайдете
-
Ви думаєте якщо на розгляді 250 000 заявок вони конкретно Вашу знайдуть?
-
Канадці не будуть цю інформацію сильно перевіряти. Вони не просять у нас трудову (та і моя десь в Україні залишилась). У мене була робота на фоп якого вже не існує, і я вирішила написати просто назву спортивно оздоровчого комплекса (який наразі вже переіменовали, я зазначила стару назву), а потім ще наплутала з датами роботи і відправила як є, щоб не витрачати час на переробку…🫣 Візу отримала через 2 дні після біометрії, вклейку зробили за 5 днів, ну і от я вже 3й місяць у Канаді. У анкеті найголовніше вірно вказати всі відмови по візам, якщо були. Бо якщо про це будете брехати то потім можуть бути проблеми. А також по максимум всі подорожі які були за останні 5 років, головне саме ті які зазначені у тому паспорті що ви відправляєте їм (бо вони це просто побачать у сканкопіі паспорта)
-
Якщо запитання було Марку він не розуміє російської