Канадський Марк Chat
-
Де це написано?
-
Всі говорять про дату, але як доходить до того щоб дали посилання де написана дана інформація - всі чомусь мовчать
-
Так я дивилась, і не одна я - не знайшла
-
Як вона може коштувати грошей, якщо ви написали, що це на сайті написано😂
-
Інші - це мій чоловік
-
На сайті вказано, що програма дійсна до березня 2023 року, але про те, що отримати ворк перміт до кінця березня - ніде ні слова. А ще, в цій програмі написано, що ви подаєте заявку відразу на візу і на ворк перміт одночасно, логічно, що якщо вам дали візу - ворк перміт теж відкритий (виданий, заброньований, але не отриманий фізично). І ще, до вас розумних таке питання - як мають отримати ворк перміт люди, які подадуться 30 березня 2023 року?
-
Ще один момент, чоловіки, які здали біометрію у Львові, отримали візу в паспорт, але не можуть виїхати (поиєднатися) до своєї родини - як їм бути? Вони теж не отримають ворк перміт?
-
Прошу не нападати на людей без приводу. І коли люди приходять отримати якусь інформацію (я так зрозуміла, що саме для цього цей канал), якщо не можете надати інформацію, будь ласка краще промовчіть. Прихованим текстом говорити людям, що вони на стільки тупі, що не можуть самі нічого знайти або прямим текстом.
-
Ще потрібно розібратись, хто ввічливий, а хто - ні.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html?fbclid=IwAR3QCvcVV7c1ZNXyI-TQR6VdYR3r5ZakRP6p7aa9ic5PWT6Bp4NDX6WVp08
-
Дякую
-
За посиланням написано, що якщо у вас не має ворк перміт. Ви можете подати заявку на нього до 31го березня 2023 року. В той же час по програмі пишеться що подаючи заявку на візу і клікаючи що хочете працювати, ви автоматично подаєтесь і на ворк перміт, і окремо це робити не потрібно. Ось тому в людей і питання. По приїзду видають же готовий дозвіл і в ареопорту ніхто заявки не подає…
-
Так і є. Ніколи в аеропорту і не подавали заявки Заявки подаються на сайті ircc
-
Ось. Заявка на ворк перміт подається відразу з візою. А на сайті написано в принципі у випадку якщо ви в Канаді і не маєте ворк перміт. Або не подавались з візою - то можете подати її до 31го березня 2023 року. Я дивилась все уважно і ніде не знайшла інформації що до того що отримати ворк перміт треба до 31го березня 2023 .
-
Ого шо вже до 31 березня тепер :(