Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Вибачте, це реклама Олі чи до неї можна звернутися?
-
Дякую , знаю про цей сайт , але вони нічого конкретного не пишуть там
-
2 года надо проработать чтобы получить PR и сращу переезд в другую провинцию не самое хорошая идея ,при подавании на гражданство потом это нужно объяснять
-
Це просто дівчина, що приїхала по новій програмі, думаю вона відповість на питання, якщо їй напишете, це не реклама, ми не знайомі😅
-
Доброго ранку! Плануємо переїхати по CUAET в Канаду з дитиною інвалідом. Друзі, прошу відгукніться хто живе у Канаді з дитиною інвалідом щоб порадитись та поспілкуватись. Дякую.
-
Я так зрозуміла, що це тільки в Онтаріо та Манітобі
-
Maksym добрий день. Як там на Едмонтонщині?
-
Неможу відповісти на питання бо велика різниця в часі з Європою то ми лише завершили етап відсипання)))
-
Перепрошую, що розбудив)
-
Та ні все ок))
-
Доброго дня , я зараз знаходжусь в Польщі за два три тижня маю получити візу в Канаду , хотів би жити і працювати в Едмонтоні , чи може хтось помогти з пошуком роботи і житла ?буду дуже сильно вдячний.
-
Шукайте відповідні групи у фб там часто пропонують допомогу.
-
Доброго дня! отримав візу до 10/25/2022 можна у Варшаві податися на вклейку в порядку живої черги ? І чи можуть вклеїти до кінця терміну паспорта ?
-
Можливо що вклеють до 10/25/2022. Я чув, що так зроблено, щоб швидко прийняти у Канаду тих, хто потребує. І було менше "туристів".
-
Поздоровлюю із отриманням візи. Коли зробили анкету і коли здали біометрію?
-
Ця інфа є на офіційному сайті
-
Було б добре
-
Доброго дня! Хотів запитати, по прильоту в Канаду в аеропорті, що надають відразу?!
-
Перепрошую за сарказм. Одразу дають дозвіл на роботу і бажають щастя і успіхів.
-
Дякую Вам щиро! Відбитки здав 26.04 і сьогодні прийшла віза
1108/64839