Канадський Марк Chat
-
Провінсія КАЛГАРІ АВ
-
Якщо ви маєте дійсні водійські права з вашої країни, то ви зможете їх використувати протягом короткого часу після вашого прибуття. Після цього, потрібно буде піти в Registry та поміняти ваші права. Для цього, можливо, треба буде здати тест. Ці тести доступні на Українській мові. Тест коштує біля $20 доларів а самі права біля $80. (Це тільки для прав на машину) а на траки тут таке написали:
«Категорія в дійсна три місяці. В цей час можна поміняти без навчання в автошколі, тільки екзамени з теорії і практики. Права категорії С, Е та інші недійсні. Потрібно переучуватися знову. Курс навчання 244 години (три місяці).»
-
Так, вже здав біометрію і сьогодні прийшов дозвіл на роботу, чекаємо візу
-
After you submit your application We’ll send you instructions on how to get your medical exam done. You must go for your medical exam within 30 days of receiving these instructions. If you make a refugee claim at a port of entry, a Border Services Officer will tell you to get a medical exam within 30 days. If you don’t follow these instructions, we may refuse your application.
Тут пише, що офіцер прикордоної служби повідомить вам пройти медичний огляд протягом 30 днів.
Це все що я знайшла але можливо хтось знає більше про це?
-
Дякую)))
-
У вас уже дуже пізня година, чому ви не спите ?
-
docs.google.com/drawings/u/1/d/14ylWvM3_9Vd5KdRMtbErau_1F6oaSTx0IP512Q3M-As/preview?fbclid=IwAR0fx0_oV6xfkwxFiBTXbkgbjL7zREuqKTpwVRLNz4n3M8LSPdHkVpY9T2A
-
Сиджу в Польщі чекаю візи, тому не знаю дати. Думаю, десь до 10-15 травня. Я потім маю повернутися до України, зібратися та дітей забрати. Питання в тому, чи можу покупку онлайн оформити. Тому що, поки я тут, могла б вирішити питання, але таку суму (на три квітка, плюс оплату перевозка тварин) з собою не маю. Короче, стільки "але"...
-
Всім привіт