Канадський Марк Chat
-
Вибачаюсь, вам теж 1 лист приходив
-
Дітям по два листи(подання і анкета), дружині один лист(подання) мені три(подання, анкета, запрошення на біометрику)
-
Ні,тільки готівку
-
Рухаємось далі. В силу реалій з України перевід на разі зробити неможливо. Отже прийдеться працювати з банкоматом і отримувати готівку в дозволених рамках. її ж потім безпечніше поставити на канадський рахунок. Отже виходить, що в кінцевому результаті ми отримаємо незадекларовану готівку.
-
Гроші приходять на банківський рахунок, по факту можна знати номер ворк перміта, подать заявку і указати лівий рахунок
-
Що означає «то таке»?) Це чіїсь сплачені податки, які могли піти малозабезпеченим канадським сімʼям. 3 тисячі для декотрих канадців - доволі велика і необхідна сума. А беруть українці допомогу всі хто треба і не треба.
-
Тобто якщо ніхто не перевіряє, то все ок, можна?) Нічого не кажу вам про ваші статки, всі ми зараз у різних умовах, якщо ви вважаєте, що вам ця допомога потрібна - беріть. Але те, що люди описують кейси, коли приїжджають у кармані зі 100к і ще гребуть, бо дають… ну крінж
-
Ви помиляєтесь. Перевіряють, декларувати треба обов'язково, інакше це буде злочин. І якщо людина задекларує тридцять, сто, двісті тисяч доларів, і їй призначать одноразову допомогу, то значить вона на неї може розраховувати, чи не так? З моральної точки зору, можливо Ви і праві, але на рівні закону Канади, все буде рівно.
-
Та я і не кажу, що на рівні закону щось хтось порушує. Просто потрібно розуміти, що у Канаді багато чого побудовано на довірі. Те, що надають можливості, не означає, що потрібно обовʼязково ними користуватися. З підходом «вигребсти все, бо можна» тут буде важко.
-
Що значить "вигрести все"? Я трохи не розумію такого підходу...і ще раз повторюю, обманювати, це буде злочин. Можна звісно розмірковувати що 20-50 тисяч це дуже великі гроші. Але для когось і 2000 великі, і маючи 2000 з собою теж не треба подаватись на допомогу. Цей прорахунок, шлях внікуди...Головне не порушувати закон і не брати те, що тобі не належить по закону. Чи не так?
-
Ви сприймаєте це якось надто особисто, Сергію, я проти вас нічого не маю. Мене зачепило те, що ви написали «то таке», наче 3 тисячі це 5 копійок для канадців, тут багато людей, яким дійсно потрібні ці гроші, але приїжають не завжди гарні українці і беруть те, без чого можуть і обійтися. Так, вони нічого не порушують і я зачепила чисто моральний аспект.
-
)))Ні, все добре. Просто 30 тисяч в Україні це квартира, а в Канаді це навіть не десята частина, чи не так))) З моральної точки зору ви однозначно праві. І якби я, припутимо, мав ці 30 000 і давали допомогу в 100 доларів, скоріш за все я би не заморачувався. Але дають дуже суттєво для старту. З Вами приємно спілкуватися. Удачі Вам.