Канадський Марк Chat
-
Мені БМО дав 4500, всі інші давали по 1000. Але я тільки почав записуватись в клієнти банків? Чому? Щоб описати це на каналі t.me/ALPavloUA. А поки, якщо коротко, то в БМО для українців дуже проста програма для отримання бенефіту, а також є режим, коли при певній сумі, вже все безкоштовно. Таке є і ТД банку, але там я ще не був. Що реально сподобалося, то це те, що в додатку БМО є кредитний рейтинг.
-
Можемо допомогти у відкритті. Якщо з англ. проблема.
-
Нажаль конкретної відповіді я не отримала, але тут в переписці при обговоренні іншого питання, написали що потрібен дозвіл 100% щей завірений нотаріусом. Я думаю що нам слід запитати у пані Наталії, можливо вона підкаже нам якісь нюанси по цьому питанні, адже в країні війна і не у всіх є змога зробити цей документ (розрішення дитини на виїзд за кордон).
-
Яка допустима сумма зняття готівки з кредитки щоб нарощувати кредитну історію? 20-40% від загальної суми?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
А далі обираєте що саме хочете зробити В вашому випадку , запросити пріоритетний розгляд або інші звернення
-
Доброго дня, хочу запитати яка процедура вклейки візи в Канаді, якщо я перетну кордон по фойлес візі?