Канадський Марк Chat
-
Ну а якщо я подав візу на свій старий паспорт, який ще дійсний до літа 2023 року, а хотів би вклеїти візу вже в новий паспорт, який вже маю на руках і який дійсний до 2032 року то чи можливо вклеїти візу в новий?
-
І що для цього треба робити?
-
About the CUAET measures Under the CUAET measures, you can apply for free to extend your stay in Canada as a visitor for up to 3 more years or until your passport expires worker for up to 3 more years or until your passport expires student for the duration of your studies Who can apply You can apply if you’re either a Ukrainian national with a valid Ukrainian passport If you don’t have a valid passport or your passport is expiring, you should renew your passport at a Ukrainian embassy in Canada. a family member of a Ukrainian national
-
www.alberta.ca/driving-vehicles.aspx
-
Знімати готівку з кредитки - дорого. Треба тратити її. Допустимо для росту кредитного скору до 30 відсотків. В цілому. Тому в мене окремо Костко на бенз і Костко, а окре о тепер бмо для життя. При чому штука в тому, що окрім цього треба налаштувати щомісячний автоматичний, так краще,маленькийч бо нема коштів багато, перевод грошей на сейф рахунок. І система не працює так, що я взяв потратив тишу, покрив, назавтра знову. Рахують сумарні витрати на місяць. В те що їх гасять буквально на вечір - не важливо
-
Що за сейф рахунок? Його окремо треба відкривати чи це про дебітову карту йде мова?
-
А гроші на нього з якого рахунку переводити для кредитної історії?
-
З дебетового. Кредитний рахунок для історії має бути в мінусі. У вас є 1000 кредитної карти. Ви поїхали і залили повний бак. -100. Ввечері вернули гроші. По факту ц вас нуль, доступно для витрат 1000, але для історії доступно для витрат на цей місяць тільки 200. Потвтрили операцію, коли дійшдои до трат в 300 відклали карту на місяць. Так ось у мене в БМО 4500. Тобто 1500 - це більше ніж моїй сім'ї треба, а це те що я і хотів
-
Дякую, тепер зрозуміло
-
Взяти в аеропорту у офіцера при прильоті