Канадський Марк Chat
-
Що таке "евергрін"?
-
Доброго дня всім!
Ми вже у Едмонтоні!
В Україні я працював фотографом, тож зараз хочу спробувати робити це й тут!
Тому запрошую вас усіх на зйомки, пишіть в особисті повідомлення там про все домовимось.
Нижче прикріплю посилання на моє портфоліо.
Також якщо вам потрібен фото-відео контент для вашого бізнесу, я також можу це зробити!
instagram.com/kaplonskyy?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🇺🇦
-
На сайті ircc , є розділ і посилання на онлайн форму
-
Ремарочка: Перші Імігранти в Канаду були із Галичини🇺🇦, це західна Україна 🇺🇦 Це Івано-франківська, Тернопільська, Львівська область... Якщо не вірите запитайтесь в Канадійців з Українським корінням.
-
Хто саме розчарувався? Де ви таку інформацію взяли ?
-
Так він же сєпар
-
Та що Ви виправдовуєтеся перед малоросами! Вони, падли, узкоротили, їм завжди було все українське чуже! Вони завжди вірили в руцкій народ і мишебратьєв! Тепер відхватили звіздюлєй від своїх же скрєпних старших братів і замість того, щоб притезії їм висловлювати, вони, ще сміють пельку свою вонючу відкривати, на мешканців заходу України!🤬Та я б їм підвал, навіть за 10к. $ на місяць не здав! Ці падли, привели війну в мій дім і втекли! Ще й зі своїми узкоротими гнидами- чоловіками, які замість того, щоб захищати власний дім, втекли на захід! Мразота малоросійська!
-
А ви розумієте скільки мерзоти малороської приїхало в Канаду? Я в декількох групах з ними. Всі спілкуються на мові орків. І через те що спеціально культурно пишу їм - щоб спілкувалися українською, адже група українська - спеціально банять всіх з проукраїнською позицією.