Канадський Марк Chat
-
Як відзначила Елеонора Рузвельт: Без вашої згоди ніхто не може вас образити. Будьте розумніше та не засмучуйте ефір.
-
Узкороті - не українці! Це насєлєніє з українськими паспортами!
-
О я вже бачив тебе в 3х групах 😆
-
Ну то ти напрямком помилився! Тобі на паРашу. Там мову ні вчити, ні використовувати не потрібно!
-
В паспорті не пише національність 🙃
-
Але у Львові ніхто польською не розмовляє і не кличе поляків на допомогу!
-
Вчи історію, сепар . Львів був польський тільки 20 років, 1919-1939
-
Ну Гданськ тоже не особо польський 😂
-
В контексті групи краще спрямувати зусилля на вивчення англійської, це буде більш продуктивним та не звертати увагу на істериків. Українська моя рідна, але як я можу це комусь нав'язати 😅
-
Та скільки можна її вчити 😆
-
То чому ти не хотів в своїй України спілкуватися мовою, а коли приїхав в Польщу чи Канаду, то там вже почав вчити їх мову?😀
-
Ну за це 10 год тюрми 👍🏻
-
Ось тому маємо війну, що всі кричали, що мова не важлива..а потом хуйло ввів війська для защіти руськоговорящіх.
-
Папа, в какой нас концлагір везут?
- Син, я нізнаю, я політікай нє інтересуюсь.
-
От і вся твоя сутність! Якщ тобі краще російська, то відмовся від українського паспорту і їдь в Калгарі по російському, або польському!
-
Закінчуйте вже Група не про це В особистих вирішуйте , хто молодець А парашка напала не через мову , то своім вони таке втирають , навіть як би ми на хінді говорили , результат був би той самий
-
Не згідний!
-
А для чого Вам вчити англійську,розмовляйте в Канаді російською.Доречі живу у Варшаві і я не знаю як там у Кракові а у Варшаві поляки в шоці від кількості російськомовних біженців.Вони навіть сміються ,що в Польщу ще прийдуть визволяти таких.
-
А в цій групі нема адмінів? Що це таке?!! Вам нічим займатися?!! Відкрийте собі групу і лайтесь скіки влізе!!!
-
Якби ж це було так просто. Ви або провокатор, або наївний old boy. Мовні срачі це один з приводів. Ніколи мова не була проблемою, принаймні у Києві. У Канаді 2 мови і цьому було історичне підґрунтя, як би до цього не ставилися. Будьте розумніше 😂
11421/64839