Канадський Марк Chat
-
Якби ж це було так просто. Ви або провокатор, або наївний old boy. Мовні срачі це один з приводів. Ніколи мова не була проблемою, принаймні у Києві. У Канаді 2 мови і цьому було історичне підґрунтя, як би до цього не ставилися. Будьте розумніше 😂
-
В мене сусіди сім'я біженців з Херсона, вони спілкуються українською і без акценту
-
Це для всіх правило
-
Вихід є! Зробити так, як в Литві! «Сірий» паспорт (не громадянина) для узкоротих! Щоб не мали права обирати владу і був заборонений доступ до державних органів! Хто не згідний - чемодан, вокзал, паРаша!
-
Харківська область говорять українською,в місті більшість російською,тому що українська мова віками витравлювалась...віками!
-
Отже. 1. Школа - просто йдіть і запишіть дитину в ту школу, яка по вашій адресі проживання. Документи як завжди краще взяти всі. 2. Скрипка в чохлі йде додатково в ручну поклажу.тобто: чемоданчик формату ручної поклажі, пакет з дютіка, в який можна запхати одежу, музичний інструмент. Якщо скрипка не старовинна, то навіть без документів.
На каналі, коли запишемо в школу малого днями, буде звіт. З дозволу адмінів (є в закріпленому повідомленні), я даю посилання. T.me/ALPavloUA. Хештег буде #school
-
Люто плюсую. Я сам особисто бачу як зміг лася школа в мене і селі. 25 років назад всі говорили російською, зараз українською. Село під Києвом. Так, не миттєво, але без проблем.
-
Так, і на Кубані, і в Белгороді, ще років 100 тому, всі спілкувалися тільки українською. Але рашизм наступає, насильно зомбує і вбиває все українське. Вже й до Києва з язіком дойшов в 2000х, добре що 2 Майдани змінили все, а то б вже й по руському спілкувалися по всій Україні. А далі б України не було б. Тому мову треба боронити, як стовп на якому стоїть Україна.
-
Маю надію, що хоч в Канаді не будете боронити 😚 А якщо серйозно, багато хто саме до Канади їдуть, щоб подалі бути від подібних срачів та просто жити.
-
Я коли у Львові опинилася...мені так дивно було,що у місті і всі українською розмовляють...це так класно!
-
Маю надію, що хоч в Канаді будете поважати офіційну державну мову і не будете вимагати руській язік, як второй государствінний та кричати - хутін, наш язік ущемляют, веді войска .
-
Там вже є 2
-
Авжеж, урочисто вам це обіцяю 👌
-
3й буде український 😆
-
Хіба в Альберті 👍
-
Почекайте, ще не вечір)))
-
Скоро Альберта буде суто Українською провінцією 😂
-
Ось тоді почнуться справжні мовні срачі 😱
-
Головне, щоб не прийшов туда руській мір, разом з біженцями, які з Мордора, Лугандонії і Криму згадали що в них є українські паспорта і поїхали в турне по Європі з Канадою, почали брати допомогу, кредитні карти...
-
Не прийде, можна видихнути ☺️
11440/64839