Канадський Марк Chat
-
Хлопці та дівчата я з Херсона мені соромно за ваші міркування , на кшталт Херсона Миколаїва Запоріжжя , прожив 30 з гачком років і не соромно було спілкуватися на російській, зараз мовне питання роздули . Все хочете , щоб по щелчку було , а не що повинна бути стратегія держави і інше для освоєння мови і головне бажання . Якось це дуже вузько на мою думку …
-
На жаль, все це буде
-
Багато знайомих скаржаться на Западну Україну за притиснення з боку місцевих. Ок , але з дому уїхали в Україну а там такий привіт , що рідний брат не витримав в Франковську і поїхав у Київ
-
Так щоб зрозуміло було , що як є . То всі голосно кричать але у вирі обставин не знаходяться … тема закрита . Дякую
-
11 класів школи і 5 років Універу. Ось звідки знаю українську , в суспільстві є великий бар’єр . К руським уродам ставлюсь крайньо негативно
-
Вивчити українську мову можливо головне бажання Якось наші українці які їдуть закордон можуть вивчити мову
-
Чужу і яку не вчили
-
Згоден , я розраховую на себе , Бога і рідних , а там якщо людина себе знайдеш
-
Обідно читати.Я з Чернівців і коли люди взнали,що будуть їхати біженці до нас на захід,то вся молодь вийшла і своїми силами(не влада,а молодь)своїми руками у болоті і гівні були,розчищували бомбосховища,віддавали свої матраци,квартири,речі,звільняли готелі та общаги,бо знали що люди їдуть зі всієї України,котрі допомоги потребують
Приїхали люди ,через яких у нас ввели заборону на любий алгоколь,навіть пиво бо вони розгромили місто . То що мені тепер казати,що на сході і у центрі живе бидло та алкаші? ні Всюди є як і добрі люди,так і придурки Дуже обідно,ражду не зациклюватись на придурках.і у вас у містах є ті, хто дурить та погано себе веде,такі люди є всюди. Давайте поважати один одного,інші міста та єднатись,а не навпаки.
-
Дурень, перечитай ще раз. Я все по суті написав, що ти тут срач розгорнув, розкручуєш штучно створену у кремлі мовну проблему. У тебе все тупо, якщо людина не підтримує твій псевдо патріотизм, то він за путіна та руській мір. Ось тому тебе тупеньким дурником назвав. Я українець, за це не переймайся ☺️
-
На 100відсотків згоден .
-
Я теж з Чернівців. Взагалі дико тут читати такий срач, коли в нас місто половина районів російськомовна. І конфлікту ніколи не було з того приводу. Треба підтримувати один одного і допомагати. А не цькувати. Мій чоловік з Запоріжжя. В перший мій приїзд, було дико бачити вивіски російською. Але приїхала наступного разу - вивіски українською, подекуди від людей стало чутно украінську - і це до війни. Давайте просто підтримувати один одного.