Канадський Марк Chat
-
Де я писав що я підтримую русифікацію? Ти дурко так нічого й не зрозумів. Сподіваюся ти не в Канаді, та ніколи туди не потрапиш. Щодо маленького мізочку, може ти ще й черепи будеш заміряти? Твій псевдо патріотизм лайно, ти забиваєш ефір пустим, не даєш людям сфокусуватися на питаннях про Канаду. ☺️
-
Це якийсь сюр! В якій, ще унітарній країні, населення, що має власну культуру і мову, повинне домагатися у власному ж домі, дотримання елементарних умов поведінки?! Узкоротим і пристосуванцям, що зараз (для виду) пишуть українською, взагалі, потрібно позбавити можливості відривати свій малоросійський, смердючий рот! Їдьте туди, куди зібралися! Побачите, більша половина з вас, не зможе адаптуватися в цивілізованих країнах! І через дуже короткий час, ви будете гавкати на ті країни, до яких ви зараз претеся в своїх лаптях, з балалайкою і ватою в голові! Бо це ваша гнила суть вашого, нікчемного життя! Насрати, там де їсьте, нагадити і втекти!
-
Вітаю. Хто не так давно летіли до Канади до Торонто, або через Торонто. Як довго чекали на ворк перміт? Скільки взагалі зайняло часу після виходу з літака, і до забирання валіз?
Дякую!
-
Підтверджую,бо я з дітьми майже два місяці жили у Чернівецькій області і бачили все це...чернівчани неймовірні просто!
-
Привіт всім скажіть будь ласка є в когось ПДР на українській мові провінції Альберти
-
Ми робили там 3 міс назад, коли ми робили то тільки поштою, чекали не довго, десь 8-9 днів.