Канадський Марк Chat
-
Я за, це дуже цікаво🙂
-
Добрий день. Слава Україні. Зі святом всіх. У відео про різні райони Edmonton Марк повідомив, що його брат зніме відео про школу та навчання у ній. Думаю ця тема є дуже актуальною тому, що багато батьків їдуть з дітьми різного віку. Чи варто очікувати на нього?
-
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 💙💛
-
Доброго дня, не можу зайти в свій аккаунт vfsglobal , пише «the user name or password provided is incorrect” … может хтось мав таку ж проблему, та підкаже, як її вирішити? Ps 1. пароль і пошту я ретельно перевіряв, помилка виключена. 2. Намагався скинути пароль, - не приходить навіть лист із посиланням на скидання паролю ((
-
Біометрію здавали?
-
зареєструйте ті самі дані заново. Після здачі біометрії VFS чистить дані реєстрації
-
Біометрію я вже здав, але ж там треба буде робити запис на візит до візового центру, коли буду здавати паспорт на вклейку візи. Тому, цей кабінет мені ще знадобиться )
-
Дякую , зараз спробую заново зареєструватися з тими ж даними
-
зробіть як я кажу в мене в дружини така сама ситуація була а дані по пошуку коду має підтянути
-
Доброго дня. Підкажіть, де швидше вклеюють візи в Кишинів чи Варшава? Якщо паспорта подасть людина по дорученню, то треба англійський переклад доручення?
-
Доюрий день👋 Підскажіть, будь ласка, хто летів з Польщі до Калгарі, де можна замовити квитки, і де краще зробити остановку, і через які компанії, і якщо змінюється лінія, виникають якісь ризики?
-
В Кишеніві не вклеюють, вони передають на Бухарест, хоча можна їм передати. Вклейка 1 місяць.
-
Замовте на Ryanair з Польщі до Дубліна. Ціна біля 100. Потім з Дубліна до Калгарі на WestJet. Ціна біля 400-500...Не летів, але це, напевно, кращий маршрут.
-
Дякую
-
Написав вам в ПП як варіант передати на вклейку
-
І про медицину в Едмонтоні будь ласка. А то читаю як в деяких містах з дітьми по 15 годин в черзі чекають, а старші люди навіть помирають так і не потрапивши на прийом до лікара. Як з цим ситуація тут?які поради будуть?
P S. Коментатори, що смішного?
-
Доброго дня, з Днем Незалежностi!! Хто в курсi, чи можливо зробити пересадку у лондонскому Хiтроу, не маючи транзитну вiзу? Канадську маю
-
Є певні умови коли віза не потрібна. Але дуже ризиковано
-
Дякую, краще не ризикувати)
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
11715/64839