Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Підкажіть, де швидше вклеюють візи в Кишинів чи Варшава? Якщо паспорта подасть людина по дорученню, то треба англійський переклад доручення?
-
Доюрий день👋 Підскажіть, будь ласка, хто летів з Польщі до Калгарі, де можна замовити квитки, і де краще зробити остановку, і через які компанії, і якщо змінюється лінія, виникають якісь ризики?
-
В Кишеніві не вклеюють, вони передають на Бухарест, хоча можна їм передати. Вклейка 1 місяць.
-
Замовте на Ryanair з Польщі до Дубліна. Ціна біля 100. Потім з Дубліна до Калгарі на WestJet. Ціна біля 400-500...Не летів, але це, напевно, кращий маршрут.
-
Дякую
-
Написав вам в ПП як варіант передати на вклейку
-
І про медицину в Едмонтоні будь ласка. А то читаю як в деяких містах з дітьми по 15 годин в черзі чекають, а старші люди навіть помирають так і не потрапивши на прийом до лікара. Як з цим ситуація тут?які поради будуть?
P S. Коментатори, що смішного?
-
Доброго дня, з Днем Незалежностi!! Хто в курсi, чи можливо зробити пересадку у лондонскому Хiтроу, не маючи транзитну вiзу? Канадську маю
-
Є певні умови коли віза не потрібна. Але дуже ризиковано
-
Дякую, краще не ризикувати)
-
http://lowcostavia.com.ua/vse-pro-bezvizovyj-tranzyt-u-londoni-ta-velykobrytanii/
-
Друзі привіт. За декілька днів лечу до Канади. Хочу запитати чи потрібно ще щось мати з документів окрім закордоного паспорта і заповненої аплікації ArriveCan? На перед дякую і з Днем Незалежності вас!!!
-
Так))
-
Так,є такі
-
Ще щось потрібно для отримання ворк перміт?
-
Якщо не важко поділіться що ще потрібно мати з собою. Бо всі документи в Укріїні
-
Лист,що вам дали перміт
-
Марк, було б цікаво відео))
-
Вакцинація якщо є,бо 2 неділі карантин
-
Цей лист я отримаю коли мені дадуть ворк перміт в аеропорті? Вакцинацію маю. Сертифікат роздрукований про всяк випадок
11724/64839