Канадський Марк Chat
-
Підкажіть будь-ласка, після вакцинації ковід вакцини нам дали паперовий сертифікат, але електронного не дали. Чи можливо їхати в Канаду без електронного сертифікату?
-
Мені в Польщі тільки папірець також дали
-
Але там є куар код, думаю це буде аналогом електронного сертифікату
-
Нам в Німеччині також паперовий з QR кодом видали, думаю - це норм.
-
А ви вже в Канаді? Вони дають електронний, але потрібна реєстрація в поліції, потім отримати прописку, потім спеціальний номер, тільки потім вже можуть дати електронний сертифікат.
-
Я навіть вже встиг загубити свій сертифікат. І через портал пацієнта спокійно видрукував новий. По якому два рази літав по Европі.
-
Я не в Канаді, чекаю візу або якісь новини про свою справу.
-
ДВ. Розкажіть будь-ласка як отримують діти візу якщо їм не треба здавати біометрику ? ДЯкую за відповідь 🥰
-
Так само як і дорослі, просто немає етапу здачі біометріі. Потрібно просто фото дитини загрузити в анкету.
-
А якщо я загрузив тільки пдф файл із паспортом дитини?
-
Це, мабуть, у додатковій інформації потрібно було додати?
-
Я теж загрузив паспорт з фото
-
Не знаю, якщо анкета пройшла, то все ок. Може попросять додати фото пізніше?!… А може і так добре👍
-
Якщо прийде позитивна відповідь потрібно відіслати паспорт дитини разом з нашими??
-
Ми відправляли разом ( я і 2 дітей).
-
Я точно пам'ятаю, що жодних фото не додавав. Сам процес фотографування на документ двомісячної дитини я пам'ятаю добре. Це було хвилин сорок .
-
У нас дитина 8 років
-
Немає значення - така сама дитина😉
-
Це точно 😊😊 і ще двоє в животі 😁😁
-
Так. В мене було обидва, всіх цікавив тільки паперовий. І мого роботодавця теж.
1174/64839