Канадський Марк Chat
-
Шукайте на www.bwalk.com/en-ca/rent/search/alberta/edmonton/?gclid=CjwKCAjwu5yYBhAjEiwAKXk_eCFL8cEJl7LTm5xFicF7HqexHcXT1pkcSggPKllne_HEKU_0rR32fRoCKFEQAvD_BwE
-
Так
-
Добрий день ! Можливо хтось знає , у мене вкрали водійські права в Європі , є заява з поліції , фото , ну і в програмі ,,дія,, це можливо обміняти їх чи потрібен пластик ?? Якщо ні , скільки потрібно часу вчитися на категорію В з нуля , і скільки потрібно коштів на це ?? Дякую
-
Відновлюйте права в консульстві або отримайте довідку, коли вам було видано права. В Альберті фактично ваші права не потрібні, вони будуть по вам робити запит в Україну. А що б прийняли до розгляду треба хоч якийся документ. З нуля вчитись можете хоч самі, але для отримання повної категорії треба 2 роки часу.
-
Добрий день. По приїзду в Канаду потрібно обов'язково, щоб було дві вакцини?
-
-
Дякую!
-
Коли взагалі скрута , коли отримали федеральну допомогу і витратили - можете звернутись Але думаю про Пр , можна забути. Це моя особиста думка, щодо Пр
-
Тому що це допомога для людей які невзмозі себе забезпечити. Навіщо таким давати Пр і потім утримувати за рахунок інших
-
Можу помилятись , так як ця допомога , не постійна. Можливо потім у людини буде все ок
-
Але …. Осад залишиться
-
Усім привіт, може у когось є посилання на проходження онлайн іспиту з теорії по водінню автомобілем провінції Альберта для тренування? Дякую.