Канадський Марк Chat
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, які умови перебування на карантині - в магазин можна вийти чи ні ногою нікуда😊
-
Звісно що не можна , який це тоді карантин
-
Спасибі!
-
Якщо свій будинок- то можна ніби трохи гулять на подвір’ї )
-
А як тоді їсти купити ?
-
Онлайн замовити продукти з доставкою)
-
Всім добрий день
-
Карантин для не вакцинованих?
-
Так, 14 днів карантину - зі здачею плр тестів через 8 днів(якщо не помиляюсь) і на 14 день, за недотримання всіх умов - серйозний штраф
-
Львів. При здачі біометрії є можливість десь покласти невеликий рюкзак в приміщенні? Ато на сайті так розписано що навіть в приміщення зайти буде проблематично. Поділіться досвідом що та як. Дякую.
-
Ми з товаришем з Запоріжжя з рюкзаками 25л приїхали , запитали чи є в нас зброя і тп, подивились , і спокійно зайшли
-
З собою можна взяти.
-
Спокійно можете заходити з рюкзаком, здавала в Польщі, то пропускали рюкщаки через сканер і віддавали , а чоловік у Львові здавав, то навіть не перевіряли
-
Там невелике приміщення. А сама здача біометрії займе до 5 хв. Спочатку підійдете до охоронців, і скажіть їм на яку ви годину запису, бо зазвичай стоїть черга з людей які по часу реєстровані пізніше. В залі є кілька стільців, але думаю в тому у вас не буде потреби. Так як все відбувається швидко. Охорона по часу вас впускає в середину, йдете на інформацію і на біометрію. Вас скерує охорона.
-
ВАЖЛИВО. ХТО МАЄ ВІЗИ НА СЕБЕ, але чекає на дітей, прочитала таку інфу:
-
Може хтось так робив, або може буде робити тепер. Не знаю, наскільки це працює, але можна спробувати
-
Навіщо придумувати велосипед і йти в обхід правил? Прийшов запит на паспорт, відправляйте на вклейку. Немає запиту? Сидіть і чекайте.
-
Не у всіх є можливість чекати. Ви знаєте ситуацію всіх людей?
-
Я знаю, що є правила, яких треба дотримуватись.
-
Зайдіть в групу ждуни куает і задайте це питання. Там таких питань по 20 в день. І відповідь завжди одна, така яку я написав вище.
12062/64839