Канадський Марк Chat
-
After you submit your application We’ll send you instructions on how to get your medical exam done. You must go for your medical exam within 30 days of receiving these instructions. If you make a refugee claim at a port of entry, a Border Services Officer will tell you to get a medical exam within 30 days. If you don’t follow these instructions, we may refuse your application.
Тут пише, що офіцер прикордоної служби повідомить вам пройти медичний огляд протягом 30 днів.
Це все що я знайшла але можливо хтось знає більше про це?
-
Дякую)))
-
У вас уже дуже пізня година, чому ви не спите ?
-
docs.google.com/drawings/u/1/d/14ylWvM3_9Vd5KdRMtbErau_1F6oaSTx0IP512Q3M-As/preview?fbclid=IwAR0fx0_oV6xfkwxFiBTXbkgbjL7zREuqKTpwVRLNz4n3M8LSPdHkVpY9T2A
-
Сиджу в Польщі чекаю візи, тому не знаю дати. Думаю, десь до 10-15 травня. Я потім маю повернутися до України, зібратися та дітей забрати. Питання в тому, чи можу покупку онлайн оформити. Тому що, поки я тут, могла б вирішити питання, але таку суму (на три квітка, плюс оплату перевозка тварин) з собою не маю. Короче, стільки "але"...
-
Всім привіт
-
Не підзкажите,в мене права старого взірця!чи не буде проблем з цим?
-
Такого плану
-
І ще питання…може тут є хто працює в сфері CNC programming?
-
Це майже нечитабельно))
-
Моя вам порада, поки не буде візи в паспорті, не купуйте ніякі квитки. З імміграцією дуже важко передбачити, я працюю в цій сфері дуже довго тому знаю, що затримки можуть бути або дуже довгі, або раптово дуже швидко. Будуть квитки, наскільки я знаю що буде достатньо часу щоб виїхати до Канади після отримання візи.
-
У сервісному центрі стара назва (МРЕО) видають довідки де і коли навчався. Ця довідка підтверджує стаж водіння. В подальшому цю довідку потрібно перекласти на англійську мову. Цей варіант підходить тим людям які можуть вільно перетинати Український кордон. Ця довідка безкоштовна . Потрібно написати заяву і вказати - Для заміни водійського посвідчення за кордоном