Канадський Марк Chat
-
Головне щоб це знов не була інформаційна війна
-
Але всі пабліки тільки про це і пишуть💪
-
Інфа провірена. Тисячі полонених орків. Перша лінія орків пробита. Ми на околиці Херсона. Наша арта все рівняє з землею.
-
Доброго дня. Чи потрібно щеплення від ковіду дитині 12 років?
-
Якщо це правда, то це дуууууже круто💪
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada#determine-fully
-
Підкажіть будь ласка… якщо 2 паспорти в один конверт класти… курьєра треба як за 2 паспорти платити…? Дякую
-
Я платив за кур’єра раз, але написав лист з проханням два паспорти відправити разом
-
Дякую!
-
Моє рідне місто ❤️ Сльози на очах від новин, вірю і тримаю кулачки за наших хлопців 🇺🇦
-
Туди відправив 4 одним конвертом, назад кожен паспорт окремо. Все дійшло і повернулось досить швидко.
-
Ви відправляли з України?
-
Ні, з Європи.
-
Підкажіть будьласка як з України паспорт відправити?
-
Зрозуміло. Я маю родичів в Польщі. Цікаво чи вони можуть відправити поштою і отримати мої документи без доручення?
-
Кур'єром можна з України, але я дзвонила і ціна мене не порадувала. За один паспорт 2400 грн., а в мене 5 паспортів.
-
Вам потрібно написати доручення для кур'єра. Родичі відправлять поштою і отримають Ваш документ від кур'єра.
-
Тобто, родичі можуть відправити і потім отримати поштою без доручення?
-
Так. Коли відправляєте то яка різниця хто це робить?
В доручені яке ви вкладете в конверти з паспортами, на кожен паспорт окреме доручення пишеться, ви вказуєте зворотню адресу відправки.
Коли паспорти будуть доставлені, їх не відкривають, отримувач просто надає свої документи. Кур'єр їх фіксує і передає в руки і все. Кур'єр не просить доручення або ще щось.
Якщо паспорти будуть здаватися і забиратися Вашими рідними, тоді доручення яке ви вкладете в конверт на паспорти має бути написане на ім'я отримувача паспорта.
-
Нащо вам вклейка, збираєтесь швидко назад в Україну? Не морочте голову запросіть foil-less візу у буде вам щастя.
12189/64839