Канадський Марк Chat
-
instagram.com/olya_stefurak?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Напишіть Олі, вона везла з собою молодших брата і сестру неповнолітніх в Канаду без батьків .
-
Вам нужно установить приложение Arrivecan. Там вы заполняете данные по вакцинам и подгружаете фото или файл с сертификатом. Если все ок, то у вас скорей всего и смотреть его больше не будут
-
Чув,що рейси переносять,якщо не встигаєте
-
Хз,може страховка якась
-
Але писали,що замінили квиток і все
-
Значить доведеться ночувати у аеропорті
-
Краще так,ніж вп чекати довго
-
Теж правда
-
Мені цікаво, чи літак може якось підвищити свою швидкість, щоб наздогнати втрачений час😅😅😅
-
Може. Якщо пілоту погрожувати☻️
-
Тільки прийдеться розраховувати на інше місце посадки😂 і на тривалий час😁
-
А житло краще вже шукати на місті? І таке питання може хто знає автомобіль в районі 7-9 тис дол буде нормальний для покупки?
-
Зате житло безкоштовне
-
Не выходить в в мене взводів отримати квиток :((( Вже два рази пробувала в не вдається за кожним … чи треба знаходитись на території України щоб купити квиток ? (Може якось VPN розпочинає положення?)
-
Там система вибиває на будь-якому етапі. Це непрогнозовано. Я пробувала не раз. Тому взяла квитки сама…
-
:(((
-
Але як люди отримують тоді ті квитки ? Ч читала коментарі в фейсбуці …. Комусь вдалось
-
Скажіть будь ласка, чи є якась закономірність появи нових місць на біометрію в Львові . Зранку, вночі , протягом дня? Таке враження ніби там не з:являються місця і не зникають ,тільки календар змінюється
-
Вас не пропустять далі поки не зроблять документи,краще змінити рейс,це має бути безкоштовно. Мій чоловік з дітьми запізнились на рейс по цій же причині,але їм сама авіакомпанія безкоштовно поміняла рейс. Так що все закінчилось добре. Але документи оформлюються в першому місті куди ви прилітаєте.
-
Дякую🙏
12234/64839