Канадський Марк Chat
-
Доброго дня, подались з Татом ще 21 травня чекаємо ще досі Може хтось підкаже що робити?
-
Летіли з Франкфурту тиждень тому , ніяких проблем 😉
-
Добрий день ! Скажіть будь ласка хто відкривав аккаунт в банку RBC , чі видають вони дебітові карти одразу ?
-
Цього не знаю , отримали фоіллесс у травні
-
Я летів з Мюнхена в Торонто. Проблем ніяких
-
Доброго дня! Як в Канаді з трудовим законодавством? Марк може зробиш відео на цю тему? Цікавить:
- якщо я відпрацював який час на роботі (тиждень наприклад) і більше не хочу там працювати (наприклад знайшов іншу роботу) які мої дії, щоб не виникло проблеми з роботодавцем?
- За скільки я маю його попередити, чи маю я відпрацьовувати якийсь час?
- Чи заплатять заробітню плату якщо я відмовлюсь відпрацьовувати?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хтось вже летів через Монреаль, півтори години двом дорослим вистачить щоб оформити усі документи в аеропорту, та встигнути на літак до Вінніпегу? Бо пересадка невелика, якщо не встигнемо, тоді не знаю що робити. Дякую за увагу.
-
youtu.be/VsSxUoH_pq0
-
Я б не стала ризикувала,це дуже мало...
-
пропустив той момент, коли всі вирішили що кует дає право подаватись на ПР. а головне питання - чому вирішили? кует це не програма еміграції, для отримання статусу резидента є відповідні програми різного рівня і в різних провінціях. по цим програмамам є вимоги - мовні, освітні і кваліфікаційні. так, відповідні професії підпадають під деякі програми еміграції, але там є нюанси. а приїхати по кует в континентальну провінцію, отримати ворк перміт і розраховувати що за роботу в категорії С або Д вам дадуть перміт резідент десь окрім атлантичних провінцій - як мінімум дивно
-
якщо хочете отримати пр по категоріям Д і С, вам сюди: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/atlantic-immigration/how-to-immigrate.html