Канадський Марк Chat
-
Зеї ар нот кенедієн інаф
-
😒👎
-
Мені наприклад видали воркперміт з дати фактичного вїзду в Канаду на три роки.
-
З мого власного досвіду : воркперміт видали з дня фактичного вїзду на три роки
-
Права канадські вже отримали? Машину як купляєш одразу треба переоформлювати, чи є якийсь термін? Чи можна їздити по страховці старого власника поки не переоформив автомобіль? Тому що чула, що на українських правах то дуже дорого. А щоб здати, це не неділя треба.
-
Підкажіть будь ласка, ми не вакциновані і потрібно зробити тести. Летіти будемо із Стокгольма нас двоє дорослих і четверо дітей від 8 до 1,5 роки. Крім аеропорту можна зробити ці тести чи ні? Де? І скільки часу потрібно? Чи робити тести дітям? Дякую
-
Тест здавати тільки дорослим у любій лабораторії яка дає міжнародний сертифікат,як що не помиляюсь за 72 години до прибуття в остаточний пункт. Інформації повно і в інтернеті. Як прибудете до Канади вам прийдеться мінімум 8 днів бути на карантині,як що чесно я не уявляю як це буде у вас...як що є знйомі то ще можно,а так мені здається краще зробити щеплення вакциною джонсон одне потрібно і спокійно собі летіть без аналізів без карантину. Але там не пізніше чим за дві неділі до вильоту.