Канадський Марк Chat
-
Права канадські вже отримали? Машину як купляєш одразу треба переоформлювати, чи є якийсь термін? Чи можна їздити по страховці старого власника поки не переоформив автомобіль? Тому що чула, що на українських правах то дуже дорого. А щоб здати, це не неділя треба.
-
Підкажіть будь ласка, ми не вакциновані і потрібно зробити тести. Летіти будемо із Стокгольма нас двоє дорослих і четверо дітей від 8 до 1,5 роки. Крім аеропорту можна зробити ці тести чи ні? Де? І скільки часу потрібно? Чи робити тести дітям? Дякую
-
Тест здавати тільки дорослим у любій лабораторії яка дає міжнародний сертифікат,як що не помиляюсь за 72 години до прибуття в остаточний пункт. Інформації повно і в інтернеті. Як прибудете до Канади вам прийдеться мінімум 8 днів бути на карантині,як що чесно я не уявляю як це буде у вас...як що є знйомі то ще можно,а так мені здається краще зробити щеплення вакциною джонсон одне потрібно і спокійно собі летіть без аналізів без карантину. Але там не пізніше чим за дві неділі до вильоту.
-
У мене протипоказання до щеплення проти ковіду
-
А чоловік? Бо ніхто з вас не зможе вийти за ці 8 днів...можно звичайно замовляти доставку...ну тепер ви знаєте що вас чекає і можете приготуватися...
-
Дякую, ми в курсі
-
Так,митний офіцер ставить в першому канадійському аеропорту)
-
Мы з донечкою невакциновані, прилетіли 15 сепюрпня в Едмонтон відсиділи 2 тижні на карантині, на 8 день ми робили тест на ковід, тільки доросла, згідно інструкція по відеозвязку, потім курьером відправляли тест в лабораторію, і далі сиділи до 14 дня, кожного звітуючи про свій стан, інколи вони телефонували, доречні по arrivecan ми вказували одну адресу карантину спершу, а потім змінили її на іншу, можливо це зробити. І також перед вильотом робити ковід тест, з усієї ситуації недолік тільки втрачих 14 днів, адже нічого не можна робити тільки сидіти вдома
-
Моя донька на восьмий день сдала тест і потім через два чи три дні прийшов негативний результат і все,вже можно було виходити...
-
Карантин треба проходили в квнцевому місці прибуття, або як тільки прилетів в Канаду? Нас двое вакцинованих дорослих, але дитина 13 років буде без щеплення. Плануємо через Торонто і далі в Вінніпег Підкажіть будь ласка ☺️