Канадський Марк Chat
-
Дякую за відповідь
-
Дякую за відповідь. Для мене це важливо 👍👍
-
Ось ціни на квитки за 1 в канадських баксах на вересень з Дубліна до Едмонтону.. напевно, це найкраща пропозиція. Можна долетіти за 400 евро з Польщі
-
Який прохідний бал по анг в Альберті?
-
Ви про університет Альберта?
-
Ні , для подачі по програмі
-
По програмі не підкажу🤷♀️ А в чаті є хтось, хто пройшов в університет?
-
Скажіть якщо довірена особа здає на вклейку паспорт то мені має прийти якийсь код про отримання чи нічого? чи вже прийде повідомлення коли віза вклеєна і можна забрати паспорт?
-
Доброго ранку Ірина. Дякую за зворотній зв'язок. Ви теж Ірина цікавитесь переїздом до Канади, з метою міграції до канадської спільноти?! Вважаю, їхати щоб пересідити, подалі від росії немає сенсу. Але треба зачинати все з чистого аркушу. Мені буде дуже приємно з Вами Ірина поспілкуватися. Бажаю гарного настрою. Привітання з Гданьска.
-
Доброго ранку всім учасникам групи. Піткажіть будь ласка якщо летіти через Ірландію дублін не буде проблем з трансфером, просто в Польщі без віз уже закінчився трохи переживаю?
-
Добрий день.Так я теж вважаю,що пересиджувати війну в Канаді дорого,якщо їхати то з метою іміграцї.У всякому випадку завжди потрібно спробуватищось змінити у своєму житті🙂.
-
Ірландській безвіз , немає ніякого відношення до безвізу в шенгені
-
Тобто можна спокійно їхати?
-
Добрий день. Так переїзд через океан, це дуже кардинальні зміни в житті, я з цим з Вами згоден повністю. Хоча є в цьому випадку є звісно свої ризики, хоча хто не ризикує той і залишається на місці. Ірина не хвилюєтеся стосовно англійської мови?! Обрання провінції для старту?
-
Так мене лякають ті безлюдні вулиці в самому центрі міста... Марк, а міг би ти познімати якісь жвавіші вулиці у час пік, я звичайно не надіюсь побачити таку картину як у центрі Нью Йорка але все ж таки))
-
Якщо Ви хочете поїхати до Ірландії, то Вам не потрібна віза. Ірландія не вийшла з ЄС.
-
Мова на про ЄС , а про Шенгенську зону. Ірландія ніколи не була, як і Англія ,в переліку країн Шенгенської зони. Але з початком повномасштабної війни в Україні , Ірландія скасувала візовий режим з Україною
-
Ніхто ніде майже не ходить, всьо на машинах
-
Так звісно Ірландія не входить до Шенгенської зони. Я не так зрозумів вибачте.
-
Зрозуміло, в Україні я зазвичай уникаю багатолюдних всяких івенті але мені здалось що в Канаді вулиці ще менш людніші ніж у нас в Луцьку з населенням менше 200К людей))) Дякую за відповідь!
12873/64839