Канадський Марк Chat
-
Доброго часу доби. Щось останнім часом з'явилась лякаюча інфа про невідповідність ворк перміту по куает до іміграційних програм Альберти... Які думки з цього приводу?
-
Дякую☺️
-
Ворк перміт це просто дозвіл на працю, а по якому ноку будете працювати то вже інше питання
-
Скажіть якщо довірена особа здає на вклейку паспорт то мені має прийти якийсь код про отримання чи нічого? чи вже прийде повідомлення коли віза вклеєна і можна забрати паспорт?
-
ми робили через довірену особу. при оформленні документів вказується e-mail. на нього і приходили повідомлення
-
90%що не встигнете,мій чоловік з доньками не встиг,але йому безкоштовно компанія змінила час вильоту...та він сказав краще вже в Канаді купувати квиток далі...рейсів внутрішніх багато і проблем немає
-
Панство, тут якось писав менеджер Scotia банка, хтось записав його контакти?
-
Це зрозуміло але який термін чекали повідомлення зразу коли здали чи якийсь час мусить пройти?
-
на наступний день чи в той же як довірена особа віддала паспорти був ось такий лист:
Your application, tracking ID No. 555555555555555555 has been dispatched to the IRCC Office,on Wed Jul 27 2022 for processing. Regards, VFS Global
а потім ще один:
Your application, tracking ID No.555555555555555555 has been received and is under process at the IRCC Office on Fri Jul 29 2022 Regards, VFS Global
а це вже коли готово: The decision envelope for your application, tracking ID No. 5555555555555555555 has been received from the IRCC Office on Tue Aug 09 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Bucharest and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at: www.vfsglobal.ca/canada/Romania. Please note this is an auto generated e-mail. Please do not reply to this email. Regards, VFS Global
-
Вітаю. Чи старі банкноти нормально приймають у Канаді? Хто знає?
-
дякую
-
Доброго дня, друзі!
-
Таке питання - пришли орігінал реквести мамі і дитині 12 років, якщо в нього немає паспорта що робити, відсилати мамин паспорт? а з дитиною як? в іншому чаті пишуть треба в консульство України піти в варшаві щоб дитину вписали в паспорт це можливо?
-
Підскажіть або дайте посилання почитати, який строк погодження заявки після здачі біо? І ще, якщо ми не плануємо робити вклейку в Україні і готові летіти по foil-less, чи можна писати в міграційні службу через кризову форму прохання про видачу foil less, чи не рощцінять це як грубість?
-
Нема визначених строків, кому як пощастить- хто місяць чекає, хто тиждень, а дехто і по 2 -3 місяці чекає Щодо прохання про видачу foil less - то не буде грубістю, сміливо пишіть їм😁, моя знайома закидала їх листами про одноразову візу🤣
-
Дякую. І як результат у знайомої?
-
Через два тижні отримала бажану одноразову візу😀
-
Добрий день. Підкажіть будьласка, скільки часу дається від прильоту до початку карантину? Маю наувазі, чи є час наприклад купити продуктів, сім карту і т.п. хоча б.
-
Я з Луцька. Тут в Польщі менш людно, ніж дома. А там я думаю, це відчутно ще більше. Руху немає.
-
Ще залежить від того, де здавали біометрію, в Польщі найбільший наплив людей, тому очікують довго Я теж там здавала - через 5 тижнів прийшов запит на вклеювання візи
12914/64839