Канадський Марк Chat
-
що таке досвід роботи по cuaet? Ви маєте на увазі досвід роботи в Канаді, отриманий завдяки work permit?
-
згоден. Пропоную добавляти хештеги, накшталт #біо#питання, #біо#відповіді, #житло, #страхування, #cuaet, #робота
-
Не звертайте увагу. Подати можна в будь який центр , де приймають паспорти
-
Точніше нема куди Що робити тоді людям , які біо здали у Львові , а паспорти там не приймають ?
-
якщо людна запитала то можна просто допомогти або піти далі, для чого випендрюватись?
-
Я не випіндрююся,треба хоч трохи вмикати голову,це ж елементарні речі.
-
Дуже багато корисної інформації в YouTube, можна переглянути .
-
Якщо ви тут у Канаді знаходитесь трохи довше чим інші і знаєте трохи більше чим інші, це не дає вам права оцінювати питання людей по раціональності. Люди всі різні, і дехто приїхавши сюди відчуває себе дитиною яка нічого не може зрозуміти. Якщо вам важко відповідати людям на одні й ті ж самі питання то не відповідайте, просто йдіть далі.
Ці чати для чого всі створювались? Для інформації, чи для цькування людей які не володіють інфою?
-
я не спеціаліст і не консультант) Але багато чого читав та дивився з цього приводу, тож вірити мені чи ні, вирішуйте самі) Не кожна робота підходить для отримання PR. Тут все дуже різниться від провінції. Є федеральна та провінційні програми імміграції, в яких прописані професії, досвід роботи в яких приймається для отримання PR. Наскільки знаю, remote робота не враховується, робота в Макдональд також) Але якщо ви працюєте електриком, а в провінційний програмі ця професія присутня, то Ваш досвід зарахується (звісно, якщо Ви працюєте офіційно, платите податки і Ваш роботодавець зареєстрований в цій провінції)
-
Право на ПМЖ не визначається візою CUAEt , ви повинні бути відповідно працевлаштовані , а в кожній провінції Канади це по різному оцінюється.