Канадський Марк Chat
-
ми купували верхній одяг тут www.hellyhansen.com/ не знаю як зараз, але влітку у них були гарні знижки
-
Це крутий бренд, дорогий, і якість відповідна.
-
Привіт усім,а я хочу написати,що не бійтеся,як приїдите до Канади ви будете отримувати допомогу від багатьох,вам розкажуть де, що і як. Мій чоловік з доньками вже трохи більше місяця там і всюди,де узнають,що вони з України їм допомогають. Але треба питати розуміється...чоловіку сказали як що щось треба йому,якась допомога,то телефонувати 211. Воно то буде не просто,але на вулиці голі босі з голоду не помрете 100%😅
-
Народ, знайшла цікаве раптово, можливо комусь також буде корисним. Indeed зверху у своєму додатку розмістив посилання для українців, яким необхідна інформація. Там не лише про роботу, а і про іміграційні програми, підтвердження дипломів, куди звертатися за потреби і тд.
-
Про Відень теж послухаю 🙂
-
На сайті, Canada.ca, є інформація про сертифіковані центри медогляду, яка країна і де, тому шукайте чи Львів там присутній.
-
Доброго дня. У всіх зараз проблема щоб податися на допомогу для українців 3000$?
-
Добрий вечір ) скажіть будь ласка, мені вже прийшов лист від посольства щоб подати паспорт на вклейку візи, але на сайті заходжу і не можу записатись,пише що немає місць. Чи в когось була ьака ситуація? Як ще можна записатися?
-
Вже 3 дні пробую і завжди одна проблема
-
У Львові є клініка Шептицьких чи якось так, але у них ціна 245 $ і не канадських) і на дитину майже так само, тому вигідніше у Канаді його робити, але якщо говорити про зручність, то звісно краще у Львові, щоб отримати перміт одразу без обмежень.
-
Оце ви відкопали срач ще з минулого місяця 😅