Канадський Марк Chat
-
Ну припустимо середня зп зараз $20 на заводі якомусь, 8 годин.
$16022р.д= $3520 $352012=$42240
Скільки податків мені доведеться заплатити?
-
Я здала самостійно до Відня 3 дні тому і не вірю очам.. може щось наплутали..написали на email ,що вже ready for collection ,я не разраховувала їхати звон в такий короткий проміжок часу(
-
Дякую Марк, незвично досить, але треба звикати)
-
-
У мене сім'я із 3-ма дітьми, візи майже вклеєні.....але начитавшись реалій шось стрьомно до вас "ньюкамити"..... Родичів-друзів в Канаді немає взагалі. Сиджу, рахую : 2 зарплати типу "сурвайвл джоб" на мою сім'ю дуже впритик виходить 🙃. Це при тому, що діти всі шкільного віку. (не розумію як рахують прожиття самотні мами з 2 дітьми в садіку із англійською "актівно учу" 🤫) Якби не війна, чкурнув би сам "в розвідку"....а так, мабуть треба ризикувати... Є тут хто, що вже місяць-два із сім'єю де 2-3 дитини і кому "в очах вже розвиднілося трохи"? 🤔 Хотів би реальних історій )
-
Та я бачу, що нам крім Манітоби нічого не світить (в плані отримання ПР) Зараз аналізую вибір : Вінніпег чи менші містечка. З одного боку у менших містах на початку буде менш стресово, плюс дешевже житло, а з другого боку, у Вінніпезі таки більше можливостей... Альберта наразі лякає відсутністю можливості використання ворк перміту по КУАЕТ по своїх міграційних програмах. Сподіваюсь скоро щось проясниться із тою анонсованою програмою на федеральному рівні для українців із КУАЕТ, але щось дуууже довго вони рухаються....
-
Я би з трьома дітьми точно не їхав,тут одному коліна тремтять,я навіть не уявляю як ви там будете.
-
Про це й годі балакати