Канадський Марк Chat
-
Та я бачу, що нам крім Манітоби нічого не світить (в плані отримання ПР) Зараз аналізую вибір : Вінніпег чи менші містечка. З одного боку у менших містах на початку буде менш стресово, плюс дешевже житло, а з другого боку, у Вінніпезі таки більше можливостей... Альберта наразі лякає відсутністю можливості використання ворк перміту по КУАЕТ по своїх міграційних програмах. Сподіваюсь скоро щось проясниться із тою анонсованою програмою на федеральному рівні для українців із КУАЕТ, але щось дуууже довго вони рухаються....
-
Я би з трьома дітьми точно не їхав,тут одному коліна тремтять,я навіть не уявляю як ви там будете.
-
Про це й годі балакати
-
Давайте організуємо зустріч підписників ? Зустрінемось випэмо кави поговоримо
-
всіх проводять в ліфт. 32 поверх, здається. там на столі знайдете форму анкету заповнити. і черга. можно в черзі заповнити, можна заповнити, потім стати. всі разом, нікого на час не викликають. здаєте документи, проходите в іншу кімнатку, все там зрозуміло, не лякайтесь.
-
Я якось пропонував,кажу давайте візьмемо кілька пакетиків трави,зустрінемось,відпочинемо,та ти шо,одні пальці вниз були.
-
Ну можна і без трави )