Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора всім! Де не реєструюсь з своєю поштою(Gmail.com) на канадійських сайтах, то пише, що моя пошта не валідна. Підкажіть, на якій платформі створити нову пошту(яка поширена в Канаді)? Дякую
-
Джмейл тут повсюди приймає, може, що у першій частині пошти, що не проходить валідацію?
-
Ми з чоловіком розпочали свій шлях у Канаду ще у кінці 2017 року через навчання. На жаль, не поїхали відразу разом, а потім трохи налажали з доками, а потім ще ковід і мусили прожити 4 роки порізно - чоловік в Онтаріо, я в Києві. Війна застала мене в Україні, пробула в окупації 2 тижні і всіма правдами і не правдами добиралася у Канаду. На злобу цього життя мені апрувнули PR, коли я вже думала, що з підвалу не вилізу. Ми нещодавно переїхали в Едмонтон. В Онтаріо мали свою пасіку, але мусили продати, бо сюди не можна везти своїх бджіл😔 Наразі чоловік будує кар'єру у сфері бджільництва, а я працюю все ще на українську іт компанію як тестувальник. Якось так)
-
Бажано якийсь свій документ з ім‘ям і прізвищем , більше ніби нічого
-
Я в Монреалі с 2-ма дітками , французьку не знаю , англійську вчу, вже 4 місяці і нормально, нічого важкого тут не має ,наголошую що мови я не знаю, но треба бути трохи вітряним щоб не поглинути в рутіну проблем, для мене імміграція це цікаво щось нове кожного дня я щось нове для себе відкриваю. Чекаю зиму ,а то нас так запугали.
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає або має досвід: Ми отримали Foil less візу (без вклейки в паспорт), купили квитки в LOT (виліт з Варшави). На сайті перевізника вказано, що потрібно мати ЕТА реєстрацію - це стосується українців, які по CUAET і з Foil less візою?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка в Торонто надають безкоштовний готель чи потрібно шукати житло на перші дні? Дякую за відповіді)))
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка, ще надають виплати тим хто тільки прибув по Cuaet?
-
Так
-
Доброго дня підскажіть будь ласка і мені )) Прийшов запит на вклейку візи відправив поштою до Іспанії На сайті пошти пише що доставлено А в особистому кабінеті нічого не помінялось вже як 4 дня Ще почекати чи що ?? Дякую
-
Будь ласка відгукніться . Хто на наступному тижні з 12 го вересня поїде з Кракова в Варшаву, у візовий центр ??
-
Я отримувала, це інф. Про те ,що треба вакцинуватись та встановити arriveCanперед вилітом
-
Я ось 27 буду летіти, якби була якась застріч, то прийшов би)