Канадський Марк Chat
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає або має досвід: Ми отримали Foil less візу (без вклейки в паспорт), купили квитки в LOT (виліт з Варшави). На сайті перевізника вказано, що потрібно мати ЕТА реєстрацію - це стосується українців, які по CUAET і з Foil less візою?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка в Торонто надають безкоштовний готель чи потрібно шукати житло на перші дні? Дякую за відповіді)))
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка, ще надають виплати тим хто тільки прибув по Cuaet?
-
Так
-
Доброго дня підскажіть будь ласка і мені )) Прийшов запит на вклейку візи відправив поштою до Іспанії На сайті пошти пише що доставлено А в особистому кабінеті нічого не помінялось вже як 4 дня Ще почекати чи що ?? Дякую
-
Будь ласка відгукніться . Хто на наступному тижні з 12 го вересня поїде з Кракова в Варшаву, у візовий центр ??
-
Я отримувала, це інф. Про те ,що треба вакцинуватись та встановити arriveCanперед вилітом
-
Я ось 27 буду летіти, якби була якась застріч, то прийшов би)
-
3к на дорослого і 1.5 на дитину
-
1300-1500 хата, 1000-1200 їжа, інтернет домашній 120 , сімка з інтернетом 55, ще доїзди, одежа, побутова хімія і т.д 😉 рахуйте
-
Доброго дня.Маю таке питання. Іде процес заповнення анкети по програмі CUAET.Зупинились на питанні перетину кордону.Чи потрібно вписувати дати по перетину кордону по карті тимчасового побиту Польщі?Відміток не має в паспорті,тому всі дати в'їзду і виїзду не пам'ятаю.Чи мова іде тільки про візи?Будь ласка дайте відповідь,хто зустрічався з таким питанням і знає як правильно.Дякую. Всім гарного дня.
-
Доброго дня) Шукаю житло на перший час після прибуття у Галіфаксі! Прибуваю 8 жовтня) Хто може будь чим допомогти, буду вдячний!
-
Так, відомо що можна і хату дешевше знайти і на їжі економити, але як ви писали то приблизно так
-
Таке дивне питання) Яке місто на вашу думку найбільш тепліше? :)
-
Ну звісно,ви ж про Канаду питаєте,це питання вже починає діяти на нерви,постійно усі перепитують,це у CAD,це у CAD....