Канадський Марк Chat
-
Привіт усім, знову я зі своїми питаннями. Але стосовно Канади та Едмонтону і життя в ньому - це найкращій чат. Питання таке: мене канадська панянка запросила на день народження. Пані молода, але вік шановний (як на українських панянок, але це ніяк з моєї сторони не ейджизм). Що можна подарувати? Що зазвичай дарують тут жінкам? Чи є якийсь етикет на цей випадок? Що дарувати не можна? Цікавить ваша думка, хто тут вже мав таку справу. Дякую всім!
-
А вона сама приїхала,чи є якийсь опікун? З ким приїхала?
-
Тоді в Канада сервіс,має бути вихід...
-
Треба work or study permit і рахунок у банку і можна оформити
-
Треба оформити онлайн і зачекати 5-6 днів
-
??? Ой, навіть не знаю. Тоді Вам треба спробувати зателефонувати на гарячу лінію і запитати, як бути.
-
Привіт. А в Києві на біометрію не можна записуватися, посольство ще не працює?
-
Дякую
-
Відправляв DHL з Польщі, доставка за 2 дні. Якщо самостійно, то на першому поверсі будівлі є поштова скринька VFS - туди опускаєте конверт з документами і йдете додому. Забирав особисто.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, може десь є відео як зареєструватися на vfs global та додати двох людей на біометрію? Ми зареєструвалися на сайті, а от записує тільки одну людину, дані другої людини не зберігає та пише, що вичерпана кількість можливих аплікантів. Хоча відразу обираємо двох людей. Може в когось таке було?
-
Якщо ви до Львова реєструєтесь, то там так зараз всім вибиває( пробуйте по одному подаватись. Я батьків намагаюсь записати у Львові, відколи відкрився vfs і все марно😢
-
Дуже дякую за відповідь! Так, до Львова реєструємось, то вже не розуміємо що воно хоче 😵💫
-
Чи маючи візу по програмі cuet, дозволяється відвідувати сша в якості туриста на короткий час. Чи потрібно всеодно американська туристична віза
-
Потрібна віза,куает це Канада.
-
Зрозумів, просто не знав як це вібувається там чи мають якісь угоди. Так як в країнах євросоюзу наприклад. Коли отримуєш робочу візу однієї країни але туристично з нею можеш поїхати до інших також.