Канадський Марк Chat
-
Щоб на своїй шкурі перевірити,чи це так чи ні,а не слухати мене,чи когось іншого.Усі на дивляться у інтернетах,що Канада на перших місцях,і думають що там медом намазано
-
То твоє рішення,але все рівно дивишся у сторону США)
-
Так, звичайно, я не стверджую що це ідеальна країна для нас але на даний момент це найдоступніша в даний момент. Якщо все складеться і переїдемо до Канади - наступним кроком будуть Штати, буду шукати можливість відкриття робочої візи, яка дозволяє працювати дружині/чоловіку, а там і на грін кард буду подаватись. Не вийде, так і буде, мене в любому випадку має задовільнити будь який варіант з цих двох.
-
Я більше 10 років у імміграції,і мені соромно це визнавати у першу чергу собі,що в Україні краще за все,з усіма її проблемами)І я серйозно думаю над тим,щоб повернутися після війни.
-
Якщо не розумієш,то і не треба,це як пaлець з чоловічим органом порівнювати.
-
Зважаючи на формулювання вашого питання шанс того, що я вас переконаю мізерний, тому я навіть не буду намагатись) Можливо статистичні дані, дослідження, опитування і т.д. будуть говорити про те що у Канаді краще але ж ніхто не відміняв просто звичайні вподобання, смаки і т.д. Є така російська приказка "На вкус і цвєт - товарісча нєт". Був би вдячний якщо хтось запропонує українську альтернативу, буду вдячний. Бо чим старший стаю тим частіше згадую це "життєве правило")))
-
Достатньо подивитись розмір економіки цих країн,все стає зрозумілим,для мене принаймні.
-
нажаль не достатньо, як я сказав є те що логіці не піддається - просто подобається, не залежно від статистики і даних і тоді людина підганяє свої погляди під ці смаки і переконання. І я б не брався стверджувати що думка цієї людини правильна чи не правильна. Все у цьому світі відносно)
-
Я не кажу що він не правий,переконувати я навіть не думав
-
Я там ще написав,що для мене принаймні,андестенд?я ні в чому не переконую,мені усе зрозуміло і різниця і усе інше.
-
Вітання! Віза була схвалена на сім'ю ще 04.05. А листів на вклейку досі немає...Хтось з таким зіштовхувався?