Канадський Марк Chat
-
Достатньо подивитись розмір економіки цих країн,все стає зрозумілим,для мене принаймні.
-
нажаль не достатньо, як я сказав є те що логіці не піддається - просто подобається, не залежно від статистики і даних і тоді людина підганяє свої погляди під ці смаки і переконання. І я б не брався стверджувати що думка цієї людини правильна чи не правильна. Все у цьому світі відносно)
-
Я не кажу що він не правий,переконувати я навіть не думав
-
Я там ще написав,що для мене принаймні,андестенд?я ні в чому не переконую,мені усе зрозуміло і різниця і усе інше.
-
Вітання! Віза була схвалена на сім'ю ще 04.05. А листів на вклейку досі немає...Хтось з таким зіштовхувався?
-
Бо в ircc профілі пише що віза апровд, файнал десіжн.. Біометрії здали ще 24 квітня..
-
Листів на вклейку і не буде, треба вже висилати чи завозити
-
Точніше коли буде Original Passport Request, тоді висилайте чи завезіть особисто
-
Паспорт, роздрукованні копії запрошення на біометрію від IRCC та бронювання на відвідування візового центру
-
Головне, друкуйте ВСІ сторінки і знайте точну адресу візового цетру, куди вам треба йти)
-
Доброго дня Марк. Чи важко буде отримати pr в Альберті після cuaet? Чи краще їхати в Манітобу? Щось ходять чутки що в Альберті досить важко буде легалізуватися...