Канадський Марк Chat
-
Візу вклеять в той паспорт який Ви подавали в аплікації
-
там здається це можна вирішити, то ж різні ситуації бувають, люди гублять документи, час дії закінчується і т.д.
-
Я теж чув що можна
-
Можна звернутися в кризову форму з тим питанням , наскільки я знаю - новий документ вимагає нової аплікації
-
скажіть хто знає. Це повідомлення що паспорта вже готові з вклеєними візами? Бо минуло 2 дні з попереднього повідомлення що паспорта відправилися в візовий Канади
-
Так , можна забирати REDY FOR COLLECTION Мої вітання 👍
-
дякую за 1 день вклеєли
-
Бомбезно , я місяць чекав 😅
-
Привіт💙💛 Скажіть по районах Едмонтона, які райони рахуються найкращі і де краще не дивитись квартиру?
-
Я зробила щеплення файзер, дві вакцини, жодних проблем, хіба що рука трохи боліла там де ставили укол. Хотіла втретє вакцинуватися, але чула що ніби це не обов’язково. Там нема чого боятися
-
Вітаю! А де це ви за день вклеїли? 😲
-
Ми теж у Варшаві здавали місяцем раніше 10.06, теж ще не має…
-
знайома возила на вклейку в Варшаву здала 25.08 повідомлення про обробку паспорта прийшло 8.09 а 9.09 вже прийшло що вклеєний
-
можливо і пізніше відвозила а не 25.08 точно не знаю
-
але це дитячі можливо иак швидко. Бо дитячі взагалі за 4 дні получили апрув на візу
-
Хмм, Original Passport Request власне повинні би прислати на мейла, чи хоча б в профіль IRCC, але немає...
-
Моніторте профіль
-
Привіт, закінчився термін дії вакцинації, потрібно зробити 3 дозу, чи достатньо наявності 2 доз?
-
Привіт Можливо хтось підкаже як відправити паспорт на вклейку візи з України?
-
Через турагенціі
13409/64839